Ömer Hekim’in adını taşıyacak

SAĞLIK 09.10.2017 - 14:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3482+ kez okundu.
 

Ömer Hekim’in adını taşıyacak

Yakalandığı amansız hastalıkla uzun süren mücadelenin sonunda 2008 yılında, daha 12 yaşındayken yaşamını yitiren merhum Ömer Hekim’in adını taşıyacak olan dev bir eser daha yükseliyor.
Pendik Batı Mahallesi, Geziboyu Caddesi’ndeki Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi’nin(ASM) inşaatına başlandı. Pendik Belediyesi ve Bağışçı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’le ortaklaşa yapılan yeni ASM, tamamlandığında konforu kadar mimarisiyle de dikkat çekecek. Alınan bilgiye göre halen Batı Mahallesi Vişne Sokak’ta hizmet veren aile sağlığı merkezi geleneksel Türk mimarisiyle yeniden tasarlandı. Toplamda 1.050 metrekarelik kullanım alanına sahip yeni ASM binası beş katlı olacak. Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek binada doktor, hemşire ve hasta odaları gibi standart bölümlerin yanı sıra bir de sergi salonu ve konferans salonu bulunacak.
Yakalandığı amansız hastalıkla uzun süren mücadelenin sonunda 2008 yılında, daha 12 yaşındayken yaşamını yitiren merhum Ömer Hekim’in adını taşıyacak olan dev bir eser daha yükseliyor.

Pendik Batı Mahallesi, Geziboyu Caddesi’ndeki Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi’nin(ASM) inşaatına başlandı. Pendik Belediyesi ve Bağışçı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’le ortaklaşa yapılan yeni ASM, tamamlandığında konforu kadar mimarisiyle de dikkat çekecek.

Alınan bilgiye göre halen Batı Mahallesi Vişne Sokak’ta hizmet veren aile sağlığı merkezi geleneksel Türk mimarisiyle yeniden tasarlandı. Toplamda 1.050 metrekarelik kullanım alanına sahip yeni ASM binası beş katlı olacak. Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek binada doktor, hemşire ve hasta odaları gibi standart bölümlerin yanı sıra bir de sergi salonu ve konferans salonu bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.