Önce iktidar yaptığı zamları geri çeksin

GÜNDEM 22.10.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3305+ kez okundu.
 

Önce iktidar yaptığı zamları geri çeksin

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “Hazine'nin başındaki Milli Damat Berat'ın ‘Enflasyonla Mücadele İçin Yüzde 10 İndirim’ önerisi vatandaşla dalga geçmekten başka bir şey değildir.
Etiketlerde fiyat oynamasından öteye geçmemektedir” dedi. Başkan Türker, “Asıl aile bütçelerini darmadağın eden iktidarın zam yağmurları derhal geri çekilmelidir. Enflasyonla mücadele yüzde 10 indirimle değil, zamları geri çekmekle mümkündür. Son bir yılda konutta elektriğe yüzde 45, konutta doğalgaza yüzde 30 zam yapmak nasıl bir vicdansızlıktır? Kur baskısı ve maliyetlerdi bu zamlara dayanağınız, hadi kur düştü, düşüyor diye bağırıyorsunuz her gün, çekin zamları halkın sırtından geri de insanlar bir nebze olsun nefes alsın. Hani seçim öncesi ne diyordu AKP; zam olmayacak, faiz artmayacak, faiz baronlarına hesap sorulacak. Seçim bitti, vaatler gitti, dünü arar durumdayız.  16 yılda ülkemizi perişan eden, vatandaşı kuru ekmeğe muhtaç eden AKP Hükümeti, yanlış politikalarının bedelini halka ödetemez, kaynak arıyorsa israfı, şatafatı kesmelidir. Kaynak halkın cebinde değildir, AKP iktidarının midesindedir” diye konuştu.  
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, “Hazine'nin başındaki Milli Damat Berat'ın ‘Enflasyonla Mücadele İçin Yüzde 10 İndirim’ önerisi vatandaşla dalga geçmekten başka bir şey değildir.

Etiketlerde fiyat oynamasından öteye geçmemektedir” dedi.
Başkan Türker, “Asıl aile bütçelerini darmadağın eden iktidarın zam yağmurları derhal geri çekilmelidir. Enflasyonla mücadele yüzde 10 indirimle değil, zamları geri çekmekle mümkündür. Son bir yılda konutta elektriğe yüzde 45, konutta doğalgaza yüzde 30 zam yapmak nasıl bir vicdansızlıktır? Kur baskısı ve maliyetlerdi bu zamlara dayanağınız, hadi kur düştü, düşüyor diye bağırıyorsunuz her gün, çekin zamları halkın sırtından geri de insanlar bir nebze olsun nefes alsın. Hani seçim öncesi ne diyordu AKP; zam olmayacak, faiz artmayacak, faiz baronlarına hesap sorulacak. Seçim bitti, vaatler gitti, dünü arar durumdayız.  16 yılda ülkemizi perişan eden, vatandaşı kuru ekmeğe muhtaç eden AKP Hükümeti, yanlış politikalarının bedelini halka ödetemez, kaynak arıyorsa israfı, şatafatı kesmelidir. Kaynak halkın cebinde değildir, AKP iktidarının midesindedir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.