‘ONLAR SOKAĞI BİZ SESLERİNİ ÖZLEMİŞİZ’

GÜNDEM 27.05.2020 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2517+ kez okundu.
 

‘ONLAR SOKAĞI BİZ SESLERİNİ ÖZLEMİŞİZ’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu' nun 0-14 yaş sokağa çıkma izninde maskeleriyle birlikte meydanlara inen çocuklara sürprizi vardı.
Sosyal mesafe kurallarına uyarak miniklerle ve aileleriyle bayramlaşan Şenlikoğlu, çocuklara çikolata ikramında bulundu. Ayrıca Belediye Şehir Tiyatrosu ekibinden pamuk prenses ve kırmızı başlıklı kız karakterleri de buluşmaya renk kattı. Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere salgın sürecindeyiz. Çocuklarımız sağlık tedbirleri nedeniyle bu süreçte zamanlarını evde geçiriyor. Bu dönemde onların da katkısı var. Onlar sokağı biz de onların seslerini duymayı özlemişiz. Bugün onlarla bayramlaşıp çikolata ikramında bulunduk.” dedi. Minikler ise başkan amcalarına teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu' nun 0-14 yaş sokağa çıkma izninde maskeleriyle birlikte meydanlara inen çocuklara sürprizi vardı.

Sosyal mesafe kurallarına uyarak miniklerle ve aileleriyle bayramlaşan Şenlikoğlu, çocuklara çikolata ikramında bulundu. Ayrıca Belediye Şehir Tiyatrosu ekibinden pamuk prenses ve kırmızı başlıklı kız karakterleri de buluşmaya renk kattı.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere salgın sürecindeyiz. Çocuklarımız sağlık tedbirleri nedeniyle bu süreçte zamanlarını evde geçiriyor. Bu dönemde onların da katkısı var. Onlar sokağı biz de onların seslerini duymayı özlemişiz. Bugün onlarla bayramlaşıp çikolata ikramında bulunduk.” dedi.

Minikler ise başkan amcalarına teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.