Onları her zaman baş üstünde tutmalıyız

GÜNDEM 02.10.2018 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2619+ kez okundu.
 

Onları her zaman baş üstünde tutmalıyız

Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, 1 Ekim Pazartesi akşamı, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ günü münasebetiyle Giresun Merkez Erikliman Mahallesinde bulunan 76 Yatak kapasiteli Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bir süre sohbet edip onların hayır dualarını aldı.  Oldukça samimi bir ortamda geçen sohbette, huzurevinde kalan yaşlılarımızın istek ve şikayetlerini dinleyen Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, huzurevi sakinlerinin durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.  Vali Sarıfakıoğulları, geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımızı her zaman baş üstünde tutmamız gerektiğini söyleyerek,  bugünümüzü borçlu olduğumuz çok değerli büyüklerimize ve bakıma muhtaç insanlarımıza  sahip çıkarak, onları korumanın hepimizin asli görevi olduğunu belirtti.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları, Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, 1 Ekim Pazartesi akşamı, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ günü münasebetiyle Giresun Merkez Erikliman Mahallesinde bulunan 76 Yatak kapasiteli Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bir süre sohbet edip onların hayır dualarını aldı. 

Oldukça samimi bir ortamda geçen sohbette, huzurevinde kalan yaşlılarımızın istek ve şikayetlerini dinleyen Vali Sarıfakıoğulları ve eşi hanımefendi, huzurevi sakinlerinin durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Sarıfakıoğulları, geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımızı her zaman baş üstünde tutmamız gerektiğini söyleyerek,  bugünümüzü borçlu olduğumuz çok değerli büyüklerimize ve bakıma muhtaç insanlarımıza  sahip çıkarak, onları korumanın hepimizin asli görevi olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.