Ordu'nun yeni belediye başkanı belli oldu

GÜNDEM 25.09.2018 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3779+ kez okundu.
 

Ordu'nun yeni belediye başkanı belli oldu

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan büyükşehir belediye başkanını seçmek amacıyla olağanüstü toplandı.
Mecliste yapılan seçimde AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş, kullanılan 67 oyun 66'sını alarak başkan seçildi, 1 oy ise boş çıktı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, Ordu'ya hizmet için 4,5 yıldır görev yapan Enver Yılmaz'a teşekkür etti. Yılmaz'a bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Tekintaş, zor bir görev üstlendiğinin farkında olduğunu söyledi. Tekintaş, uzun yıllardan bu yana siyaset yaptığını belirterek, siyasetteki amaçlarının halka hizmet, gönül alma ve doğru istikamette yola devam etmek olduğunu kaydetti. Mecliste yapılan oylama sonucu oyların yüzde 99'unu alarak göreve başlamış bulunduğunu belirten Tekintaş, "Sizlerle hizmetin devamını, milletimizin özellikle gönül ilişkisini bizimle doğrudan kurarak devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte karşılıklı diyaloglarımızı, kamuoyuyla basınla halkla ve ilgili diğer birimlerle hizmetlerimizi sürdürmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan büyükşehir belediye başkanını seçmek amacıyla olağanüstü toplandı.

Mecliste yapılan seçimde AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş, kullanılan 67 oyun 66'sını alarak başkan seçildi, 1 oy ise boş çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, Ordu'ya hizmet için 4,5 yıldır görev yapan Enver Yılmaz'a teşekkür etti.

Yılmaz'a bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Tekintaş, zor bir görev üstlendiğinin farkında olduğunu söyledi.

Tekintaş, uzun yıllardan bu yana siyaset yaptığını belirterek, siyasetteki amaçlarının halka hizmet, gönül alma ve doğru istikamette yola devam etmek olduğunu kaydetti.

Mecliste yapılan oylama sonucu oyların yüzde 99'unu alarak göreve başlamış bulunduğunu belirten Tekintaş, "Sizlerle hizmetin devamını, milletimizin özellikle gönül ilişkisini bizimle doğrudan kurarak devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte karşılıklı diyaloglarımızı, kamuoyuyla basınla halkla ve ilgili diğer birimlerle hizmetlerimizi sürdürmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.