Ordu şehitlerini karşıladı

GÜNDEM 18.01.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3394+ kez okundu.
 

Ordu şehitlerini karşıladı

Çarşamba günü Isparta'da eğitim uçuşu yapan askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Ordulu Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ve Ordulu Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın cenazeleri, memleketlerine getirildi.
Eskişehir'deki törenin ardından Karamustafa (39) ile Odabaşı'nın (34) naaşları, askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi. Havalimanındaki karşılama töreninde, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, şehitlerin ailelerine taziyelerini iletti. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, meslektaşlarının omzunda taşınarak cenaze nakil aracına konuldu. Bu sırada, şehit aileleri ve yakınları gözyaşı döktü. Törenin ardından son yolculuklarına uğurlanmak üzere Şehit Pilot Binbaşı Karamustafa'nın naaşı Fatsa'ya, Şehit pilot Yüzbaşı Odabaşı'nın naaşı ise Altınordu'ya götürüldü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine tüm halkımıza başsağlığı dileriz. 
Çarşamba günü Isparta'da eğitim uçuşu yapan askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Ordulu Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa ve Ordulu Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın cenazeleri, memleketlerine getirildi.

Eskişehir'deki törenin ardından Karamustafa (39) ile Odabaşı'nın (34) naaşları, askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi. Havalimanındaki karşılama töreninde, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, şehitlerin ailelerine taziyelerini iletti. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, meslektaşlarının omzunda taşınarak cenaze nakil aracına konuldu. Bu sırada, şehit aileleri ve yakınları gözyaşı döktü.

Törenin ardından son yolculuklarına uğurlanmak üzere Şehit Pilot Binbaşı Karamustafa'nın naaşı Fatsa'ya, Şehit pilot Yüzbaşı Odabaşı'nın naaşı ise Altınordu'ya götürüldü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine tüm halkımıza başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.