Ordu ve Giresun’da ortak uyuşturucu avı

ASAYİŞ 06.09.2018 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3749+ kez okundu.
 

Ordu ve Giresun’da ortak uyuşturucu avı

Ordu merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunu deşifre ettiği öne sürülen mahalle muhtarı tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğüne Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ordu ve Giresun'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu, bir ruhsatsız tabanca ve 3 tabanca fişeği ele geçirildi.  Bir mahallenin muhtarı S.G. de görevini kötüye kullanma ve operasyonu deşifre ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen mahalle muhtarı S.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.  
Ordu merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunu deşifre ettiği öne sürülen mahalle muhtarı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğüne Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ordu ve Giresun'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu, bir ruhsatsız tabanca ve 3 tabanca fişeği ele geçirildi. 

Bir mahallenin muhtarı S.G. de görevini kötüye kullanma ve operasyonu deşifre ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen mahalle muhtarı S.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.