Organ Bankası, bir etkinliğe daha imza atıyor

SAĞLIK 20.07.2017 - 14:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3259+ kez okundu.
 

Organ Bankası, bir etkinliğe daha imza atıyor

Giresun Organ Bankası Derneği kuruluşunun 5. Yılında Atatürk Meydanında düzenleyeceği etkinlik ile Organ Bağışı ve naklinin öneminin daha fazla kitlelere ulaşmasını sağlamaya çalışacak.
2012 yılında kurulan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Akyol, hayatlara hayat katabilmenin mücadelesi içinde olduklarını ifade ederken yaptıkları etkinliklerle farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getirdi. 22 Temmuz Cumartesi günü Atatürk Meydanında düzenleyecekleri, saat 17.00 da başlayacak etkinliğin herkese açık olduğunu dile getiren Akyol "Bizim amacımız organ bağışı sayısını artırmak, böylelikle nakil bekleyen hastaların umutlarını her zaman taze tutmak. Bunun içinde aktivitelere imza atıyoruz. Seminerler, Pide günleri, Sergiler, Yürüyüşler. Şimdi ise Giresun’un kalbinin attığı nokta olan Atatürk Meydanında yüzlerce kişinin katılımını beklediğimiz etkinliğimizi yapacağız. Herkesi yanımızda görmek bizlerin mutluluğunu iki katına çıkaracaktır" dedi.
Giresun Organ Bankası Derneği kuruluşunun 5. Yılında Atatürk Meydanında düzenleyeceği etkinlik ile Organ Bağışı ve naklinin öneminin daha fazla kitlelere ulaşmasını sağlamaya çalışacak.

2012 yılında kurulan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Akyol, hayatlara hayat katabilmenin mücadelesi içinde olduklarını ifade ederken yaptıkları etkinliklerle farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getirdi.

22 Temmuz Cumartesi günü Atatürk Meydanında düzenleyecekleri, saat 17.00 da başlayacak etkinliğin herkese açık olduğunu dile getiren Akyol "Bizim amacımız organ bağışı sayısını artırmak, böylelikle nakil bekleyen hastaların umutlarını her zaman taze tutmak. Bunun içinde aktivitelere imza atıyoruz. Seminerler, Pide günleri, Sergiler, Yürüyüşler. Şimdi ise Giresun’un kalbinin attığı nokta olan Atatürk Meydanında yüzlerce kişinin katılımını beklediğimiz etkinliğimizi yapacağız. Herkesi yanımızda görmek bizlerin mutluluğunu iki katına çıkaracaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.