ORGENERAL ARİF ÇETİN BULANCAK'TA

GÜNDEM 26.03.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3719+ kez okundu.
 

ORGENERAL ARİF ÇETİN BULANCAK'TA

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ordu’daki birlikleri denetledikten sonra Bulancak’ta kısa bir mola vererek Bulancak Meydanında vatandaşlar ile sohbet edip daha sonra Elmasım Dondurma’da Tuğgeneral Engin Çırakoğlu,
Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İşletme sahibi Elmas Aşar ve vatandaşlar ile birlikte sohbet edip çay içtiler. Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i Bulancak’ta ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi. Orgeneral Çetin de Üncü'ye ilgisinden dolayı teşekkür ederek, "Komutanlığımıza bağlı birliklerde denetlemede bulunmak amacıyla bugün Ordu ve Giresun'dayız. Bu kapsamda Bulancak ilçesine de ziyarette bulunmak istedik. Kabulünden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi. Ziyarette, Orgeneral Çetin'e, Jandarma Genel Komutanlığı Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit eşlik etti. Orgeneral Çetin Bulancak’ta bulunduğu süre içerisinde Bulancak Meydanında ve Elmasım Dordurma’da vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek vatandaşlar ile sohbet etti. Orgeneral Çetin’ daha sonra Giresun’daki birlikleri denetlemek üzere Bulancak’tan ayrıldı.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ordu’daki birlikleri denetledikten sonra Bulancak’ta kısa bir mola vererek Bulancak Meydanında vatandaşlar ile sohbet edip daha sonra Elmasım Dondurma’da Tuğgeneral Engin Çırakoğlu,

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İşletme sahibi Elmas Aşar ve vatandaşlar ile birlikte sohbet edip çay içtiler.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i Bulancak’ta ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Orgeneral Çetin de Üncü'ye ilgisinden dolayı teşekkür ederek, "Komutanlığımıza bağlı birliklerde denetlemede bulunmak amacıyla bugün Ordu ve Giresun'dayız. Bu kapsamda Bulancak ilçesine de ziyarette bulunmak istedik. Kabulünden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette, Orgeneral Çetin'e, Jandarma Genel Komutanlığı Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit eşlik etti.

Orgeneral Çetin Bulancak’ta bulunduğu süre içerisinde Bulancak Meydanında ve Elmasım Dordurma’da vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Orgeneral Çetin’ daha sonra Giresun’daki birlikleri denetlemek üzere Bulancak’tan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.