Örgün eğitimle hafızlık projesi meyvelerini vermeye başladı

GÜNDEM 01.08.2017 - 06:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2850+ kez okundu.
 

Örgün eğitimle hafızlık projesi meyvelerini vermeye başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na Bağlı Kuran Kursları İle Yürütülen Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi meyvelerini vermeye başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na Bağlı Kuran Kurslarında Kalan Öğrenciler  başarıları İle  göz dolduruyor. Okulla Birlikte Hafızlık Programındaki Öğrencilerden pek çoğu 2016-17 Eğitim Öğretim Yılını Takdir Belgesi alarak başarıyla tamamlıyor. Bir filiz gibi Ülkemizin dört bir köşesinde bu Program dahilinde Hafızlık Eğitimine devam eden Öğrencilerin çift kanatlı başarıları hem Öğrencilerin Ailelerini hem de bu Programa emek harcayan Öğreticileri memnun Ediyor. Proje Kapsamında ise bir çok Hafızlığını tamamlayan Öğrencilerimiz gibi Bulancak Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğrencilerinden Hafız Süleyman Ensar ÖZTAŞ da Hafızlığını Başarı tamamlamadı. Program dahilinde  hafızlığını tamamlayan  ÖZTAŞ için Perşembe günü Bulancak Doğa Piknik düğün salonunda Dua programı düzenlendi. Programa, Kur’an Kurslarından sorumlu  Giresun İl Müftü yardımcısı Hafız Murat MUTLU, Bulancak İlçe Müftülüğü Personelleri, Merkez Erkek Yatılı Kur’an kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafızlar tarafından Kur’an-ı kerimden ayetler, İlahiler ve tesbihatların okunmasının  ardından İl Müftü yardımcısı Murat MUTLU yaptığı konuşmada, "Anne-babanın en önemli görevinin, İslam’ın kaynağı olan Kur’an-ı Kerim-i  evladına doğru bir şekilde öğretmektir. Bu  sebeple hafızlığını bitiren bu çocukların ebeveynlerini tebrik ediyorum. Mahşerde  hesap gününde rahatlık bu yolla gelecektir" dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na Bağlı Kuran Kursları İle Yürütülen Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi meyvelerini vermeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na Bağlı Kuran Kurslarında Kalan Öğrenciler  başarıları İle  göz dolduruyor. Okulla Birlikte Hafızlık Programındaki Öğrencilerden pek çoğu 2016-17 Eğitim Öğretim Yılını Takdir Belgesi alarak başarıyla tamamlıyor. Bir filiz gibi Ülkemizin dört bir köşesinde bu Program dahilinde Hafızlık Eğitimine devam eden Öğrencilerin çift kanatlı başarıları hem Öğrencilerin Ailelerini hem de bu Programa emek harcayan Öğreticileri memnun Ediyor. Proje Kapsamında ise bir çok Hafızlığını tamamlayan Öğrencilerimiz gibi Bulancak Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğrencilerinden Hafız Süleyman Ensar ÖZTAŞ da Hafızlığını Başarı tamamlamadı.

Program dahilinde  hafızlığını tamamlayan  ÖZTAŞ için Perşembe günü Bulancak Doğa Piknik düğün salonunda Dua programı düzenlendi. Programa, Kur’an Kurslarından sorumlu  Giresun İl Müftü yardımcısı Hafız Murat MUTLU, Bulancak İlçe Müftülüğü Personelleri, Merkez Erkek Yatılı Kur’an kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafızlar tarafından Kur’an-ı kerimden ayetler, İlahiler ve tesbihatların okunmasının  ardından İl Müftü yardımcısı Murat MUTLU yaptığı konuşmada, "Anne-babanın en önemli görevinin, İslam’ın kaynağı olan Kur’an-ı Kerim-i  evladına doğru bir şekilde öğretmektir. Bu  sebeple hafızlığını bitiren bu çocukların ebeveynlerini tebrik ediyorum. Mahşerde  hesap gününde rahatlık bu yolla gelecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.