Örnek işadamı ve örnek imam elele

GÜNDEM 04.01.2018 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4028+ kez okundu.
 

Örnek işadamı ve örnek imam elele

Giresun’un Güce ilçesine bağlı İlit Köyü işadamlarından Mavera İnşaat Sahibi Hacı İbrahim AL(85), Bulancak’ta hafızlık eğitimi gören kız ve erkek öğrencilere kıyafet, ayakkabı ve nakit yardımı yaptı.
İstanbul’da ticari faaliyetlerine devam eden Hacı İbrahim Al’ın bu yardımında İlit Köyü Merkez Cami İmam hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler’in büyük katkısı oldu. Hacı İbrahim Al’ın yaptığı yardımlarla Bulancak Hira Kız Kuran Kursunda 15 kız öğrenci ve Bulancak Merkez Erkek Kuran Kursundan 35 erkek öğrenci faydalandı. 50 öğrenciye toplamda 50 Bin TL yardım yapmış olan hayırsever işadamı Hacı İbrahim Al’a organizasyonu gerçekleştiren İmam hatip Ümit Güler teşekkür ederken, yapılan yardımda her öğrencinin kendi zevkine göre eksikliklerinin giderildiği öğrenildi. Ailesi ile birlikte tam bir Kuran aşığı olan Hacı İbrahim Al’ın bu hayrı genç yaşta kaybettiği kızı merhume Nuran Al(30)’ın hayrına gerçekleştirdiği belirtildi. Yapılan organizasyon sonrası Hira Kız kuran Kursu yönetici Selda Yavuz ve Bulancak Merkez Erkek Kuran Kursu yöneticisi Nahit Öztürk, hayırsever işadamı Hacı İbrahim Al adına İlit Köyü Merkez Cami İmam Hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Gazetemize konuşan İlit Köyü Merkez Cami İmam Hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler, “İlit Köyünün kalkınması hususunda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimiz sunarız. Köyümüzün birçok iş ve işlemlerinde yardımlarını esirgemeyen pek çok hayırsever işadamımız ve ailelerimiz bulunuyor. Hepsine bu vesileyle teşekkürü bir borç biliyorum. Bulancak’ta ki kurslarımıza da el atan ve 50 öğrencimizi sevindiren Hacı İbrahim Al beyefendiye de canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Bu yardımların hafız evlatlarımız için devam edeceğine en kalbi duygularımla inanıyorum” diye konuştu.
Giresun’un Güce ilçesine bağlı İlit Köyü işadamlarından Mavera İnşaat Sahibi Hacı İbrahim AL(85), Bulancak’ta hafızlık eğitimi gören kız ve erkek öğrencilere kıyafet, ayakkabı ve nakit yardımı yaptı.

İstanbul’da ticari faaliyetlerine devam eden Hacı İbrahim Al’ın bu yardımında İlit Köyü Merkez Cami İmam hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler’in büyük katkısı oldu.

Hacı İbrahim Al’ın yaptığı yardımlarla Bulancak Hira Kız Kuran Kursunda 15 kız öğrenci ve Bulancak Merkez Erkek Kuran Kursundan 35 erkek öğrenci faydalandı.

50 öğrenciye toplamda 50 Bin TL yardım yapmış olan hayırsever işadamı Hacı İbrahim Al’a organizasyonu gerçekleştiren İmam hatip Ümit Güler teşekkür ederken, yapılan yardımda her öğrencinin kendi zevkine göre eksikliklerinin giderildiği öğrenildi.

Ailesi ile birlikte tam bir Kuran aşığı olan Hacı İbrahim Al’ın bu hayrı genç yaşta kaybettiği kızı merhume Nuran Al(30)’ın hayrına gerçekleştirdiği belirtildi.

Yapılan organizasyon sonrası Hira Kız kuran Kursu yönetici Selda Yavuz ve Bulancak Merkez Erkek Kuran Kursu yöneticisi Nahit Öztürk, hayırsever işadamı Hacı İbrahim Al adına İlit Köyü Merkez Cami İmam Hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Gazetemize konuşan İlit Köyü Merkez Cami İmam Hatibi Bulancaklı hemşerimiz Ümit Güler, “İlit Köyünün kalkınması hususunda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimiz sunarız. Köyümüzün birçok iş ve işlemlerinde yardımlarını esirgemeyen pek çok hayırsever işadamımız ve ailelerimiz bulunuyor. Hepsine bu vesileyle teşekkürü bir borç biliyorum. Bulancak’ta ki kurslarımıza da el atan ve 50 öğrencimizi sevindiren Hacı İbrahim Al beyefendiye de canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Bu yardımların hafız evlatlarımız için devam edeceğine en kalbi duygularımla inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.