Örnek Kardeşler, faaliyetlerine devam ediyor

GÜNDEM 09.12.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4317+ kez okundu.
 

Örnek Kardeşler, faaliyetlerine devam ediyor

Bulancak Talipli’de faaliyet gösteren OPET işletmesini satın alan Trabzonlu Recep Örnek ve oğulları, bünyelerine kattıkları Ada Loft Apart ile Giresun ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.
Daha önce yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Recep Örnek ve oğulları, iş kolunu Bulancak’a taşıyarak akaryakıt alım satımının ardından otelcilik alanında da faaliyet gösteriyorlar. Murat Örnek, Ali Örnek, Yunus Örnek ve Yasin Örnek kardeşlerin birlikte işlettiği Recep Örnek Petrol ve Ada Lofts Apart, başta Bulancak ve Giresun halkına ve bölge halkına hizmet veriyor. Gazetemize konuşan Örnek kardeşler, “Ticari faaliyetimize Bulancak’ta devam etmekten mutluluk duyuyoruz. İlk önce buraya geldiğimizde ufak bir endişe duymuştuk. Her ne kadar komşu iki il olsak ta sonuçta bilmediğimiz bir şehir. Fakat bölge insanı o kadar iyi ki en ufak bir yabancılık dahi duymadık. Bölge halkımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dediler.
Bulancak Talipli’de faaliyet gösteren OPET işletmesini satın alan Trabzonlu Recep Örnek ve oğulları, bünyelerine kattıkları Ada Loft Apart ile Giresun ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Daha önce yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Recep Örnek ve oğulları, iş kolunu Bulancak’a taşıyarak akaryakıt alım satımının ardından otelcilik alanında da faaliyet gösteriyorlar. Murat Örnek, Ali Örnek, Yunus Örnek ve Yasin Örnek kardeşlerin birlikte işlettiği Recep Örnek Petrol ve Ada Lofts Apart, başta Bulancak ve Giresun halkına ve bölge halkına hizmet veriyor.

Gazetemize konuşan Örnek kardeşler, “Ticari faaliyetimize Bulancak’ta devam etmekten mutluluk duyuyoruz. İlk önce buraya geldiğimizde ufak bir endişe duymuştuk. Her ne kadar komşu iki il olsak ta sonuçta bilmediğimiz bir şehir. Fakat bölge insanı o kadar iyi ki en ufak bir yabancılık dahi duymadık. Bölge halkımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.