‘Örnek Proje; Birlikte Bir Yıl’

GÜNDEM 24.09.2019 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2747+ kez okundu.
 

‘Örnek Proje; Birlikte Bir Yıl’

Giresun Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde, İŞKUR desteğiyle, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Birlikte Bir Yıl” Aşçı yardımcılığı kursu yürütülmektedir.
Aşçı yardımcılığı kursuna Giresun Emniyet Müdürlüğünce tespit edilen 20 kursiyer katılarak, kursiyerlerin hem sosyal bir ortamda bulunup, hem de kişisel becerilerini geliştirerek faydalı bir birey olmaları amaçlanmıştır. Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşleri Nuray Aktaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Tanın, Asayiş Şube Müdürü Ali Şafak ve İŞKUR Müdürü Mustafa Sarı Giresun Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan aşçı yardımcısı kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldiler. Pastacılık kursuna katılan kursiyerlerle tanışan ve onlarla sohbet ederken Emniyet Müdürü Fahri Aktaş;  Giresun Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR desteği ile ve Halk Eğitimi Merkezimizin ev sahipleriyle gerçekleştirilirken bu projenin çok önemli olduğunu eşrefi mahlukat olan insanı toplum içinde yaşaması için kendini geliştirmesi yetiştirmesi bir meslek sahibi olarak kendine ve milletine faydalı vatandaş olması gerektiğini söyledi. Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; bu projenin hazırlanmasında öncülük eden Emniyet Müdürünün Fahri Aktaş, ve Emniyet teşkilatına projeyi destekleyen İŞKUR müdürümüz Mustafa Sarı ve ekibine, Halk Eğitim Merkezi eğitimcilerimize ve kursa katılan değerli kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.  
Giresun Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde, İŞKUR desteğiyle, Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Birlikte Bir Yıl” Aşçı yardımcılığı kursu yürütülmektedir.

Aşçı yardımcılığı kursuna Giresun Emniyet Müdürlüğünce tespit edilen 20 kursiyer katılarak, kursiyerlerin hem sosyal bir ortamda bulunup, hem de kişisel becerilerini geliştirerek faydalı bir birey olmaları amaçlanmıştır.

Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşleri Nuray Aktaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Tanın, Asayiş Şube Müdürü Ali Şafak ve İŞKUR Müdürü Mustafa Sarı Giresun Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan aşçı yardımcısı kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldiler. Pastacılık kursuna katılan kursiyerlerle tanışan ve onlarla sohbet ederken Emniyet Müdürü Fahri Aktaş;  Giresun Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR desteği ile ve Halk Eğitimi Merkezimizin ev sahipleriyle gerçekleştirilirken bu projenin çok önemli olduğunu eşrefi mahlukat olan insanı toplum içinde yaşaması için kendini geliştirmesi yetiştirmesi bir meslek sahibi olarak kendine ve milletine faydalı vatandaş olması gerektiğini söyledi.

Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; bu projenin hazırlanmasında öncülük eden Emniyet Müdürünün Fahri Aktaş, ve Emniyet teşkilatına projeyi destekleyen İŞKUR müdürümüz Mustafa Sarı ve ekibine, Halk Eğitim Merkezi eğitimcilerimize ve kursa katılan değerli kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.