Örnek esnaf örnek davranış

EKONOMİ 22.12.2016 - 08:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2719+ kez okundu.
 

Örnek esnaf örnek davranış

Bulancak Ali usta durağında bulunan Yöntem Kıraathanesi'nin işletmecisi Eşref Yöndem,...
...kıraathanenin 1 günlük gelirini Halep mağdurlarına bağışladı. Televizyondan Halep’e giden yardım konvoyunu görerek kendilerinin de savaşta mağduru olan Müslümanlara yardım etmeleri gerektiği fikrinden yola çıkan işletmeci Yöndem, Bulancak’ta  Kızılay ile irtibata geçti. Kızılay yetkilileriyle görüşen kıraathane işletmecisi 20 Aralık tarihinde bir günlük  elde ettiği  geliri Halep mağdurlarına gönderdi.Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Yöndem Kıraathanesi  işletmecisi Eşref Yöndem, "Televizyonda yardım konvoylarını görünce, benim de  yardım kampanyası için bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Bu fikirle yola çıkarak elimden  geldiği kadar yardım toplayabilmek adına bu kampanyayı başlattım. Dileğimiz başlattığım kampanyaya  diğer esnaflarında başlatması. İnşallah kampanyamızda Halep mağdurlarının ihtiyaçlarının bir nebze olsun karşılanmasına yardımcı oluruz" dedi.  
Bulancak Ali usta durağında bulunan Yöntem Kıraathanesi'nin işletmecisi Eşref Yöndem,...
...kıraathanenin 1 günlük gelirini Halep mağdurlarına bağışladı. Televizyondan Halep’e giden yardım konvoyunu görerek kendilerinin de savaşta mağduru olan Müslümanlara yardım etmeleri gerektiği fikrinden yola çıkan işletmeci Yöndem, Bulancak’ta  Kızılay ile irtibata geçti. Kızılay yetkilileriyle görüşen kıraathane işletmecisi 20 Aralık tarihinde bir günlük  elde ettiği  geliri Halep mağdurlarına gönderdi.
Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Yöndem Kıraathanesi  işletmecisi Eşref Yöndem, "Televizyonda yardım konvoylarını görünce, benim de  yardım kampanyası için bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Bu fikirle yola çıkarak elimden  geldiği kadar yardım toplayabilmek adına bu kampanyayı başlattım. Dileğimiz başlattığım kampanyaya  diğer esnaflarında başlatması. İnşallah kampanyamızda Halep mağdurlarının ihtiyaçlarının bir nebze olsun karşılanmasına yardımcı oluruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.