OSB'DE FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 01.02.2018 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2516+ kez okundu.
 

OSB'DE FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak'ta bulunan 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.
2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’dan alt yapı çalışmaları ve imalatları hakkında bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, bölgede faaliyet gösteren kuruluşları da ziyaret etti. İlk olarak Mola Tekstili ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Mola Tekstilin sahibi Şaban Bilgin’e açılış ruhsatını vererek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ardından yerli üretimin desteklenmesiyle ilgili palet üretimi yapan Karaibrahimoğlu Şirketler Grubuna ait Bioak firmasını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, pelet üretimini yerinde inceledi. Benzer üretim tesisi olan Alternatif Enerji’de de incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yetkililerden bilgi aldı.  Yakın zamanda faaliyete başlayan ve ilk etapta 300, ikinci etapta da yıl ortasında 600 kişi istihdam edecek Uniteks Tekstil Firması ile yine Bulancak’ta faaliyetini sürdüren yaklaşık 10 yıldır konveyör imalatı yapan Sarıgöller Tesislerinin üretim ve pazarlama bölümleri ile Ar-Ge birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, ilimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan tesislerin kurulmasının son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak'ta bulunan 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’dan alt yapı çalışmaları ve imalatları hakkında bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, bölgede faaliyet gösteren kuruluşları da ziyaret etti.

İlk olarak Mola Tekstili ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Mola Tekstilin sahibi Şaban Bilgin’e açılış ruhsatını vererek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardından yerli üretimin desteklenmesiyle ilgili palet üretimi yapan Karaibrahimoğlu Şirketler Grubuna ait Bioak firmasını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, pelet üretimini yerinde inceledi.

Benzer üretim tesisi olan Alternatif Enerji’de de incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, yetkililerden bilgi aldı. 

Yakın zamanda faaliyete başlayan ve ilk etapta 300, ikinci etapta da yıl ortasında 600 kişi istihdam edecek Uniteks Tekstil Firması ile yine Bulancak’ta faaliyetini sürdüren yaklaşık 10 yıldır konveyör imalatı yapan Sarıgöller Tesislerinin üretim ve pazarlama bölümleri ile Ar-Ge birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, ilimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan tesislerin kurulmasının son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.