OSB doğalgaza kavuşacak

EKONOMİ 17.11.2016 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2850+ kez okundu.
 

OSB doğalgaza kavuşacak

Giresun 2.OSB için Resmi Gazetede Doğal Gaz Boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla kamulaştırma kararı yayımlandı.
Bulancak'ın OSB'ye kavuşabilmesi için de güzel bir hamle olan bu karar ilçede ve ilde sevinç yarattı. Resmi Gazetenin 2016/9445 sayılı kararında konu ile ilgili şu ibareler yer aldı; "Giresun/Bulancak OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Giresun İli sınırları içerisinde yer alan ve ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlar ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 19/10/2016 tarihli ve 27212 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 31/10/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır"Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "OSB'mize doğalgaz getirilmesi için boru hattı güzergahında ivedi kamulaştırma yapılması için Bakanlar kurulu kararımız alındı. Emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli'ye, Milletvekillerimiz sayın Sabri Öztürk'e ve sayın Cemal Öztürk'e teşekkür ederiz" dedi. 
Giresun 2.OSB için Resmi Gazetede Doğal Gaz Boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla kamulaştırma kararı yayımlandı.
Bulancak'ın OSB'ye kavuşabilmesi için de güzel bir hamle olan bu karar ilçede ve ilde sevinç yarattı. Resmi Gazetenin 2016/9445 sayılı kararında konu ile ilgili şu ibareler yer aldı; "Giresun/Bulancak OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Giresun İli sınırları içerisinde yer alan ve ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlar ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 19/10/2016 tarihli ve 27212 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 31/10/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır"
Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "OSB'mize doğalgaz getirilmesi için boru hattı güzergahında ivedi kamulaştırma yapılması için Bakanlar kurulu kararımız alındı. Emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli'ye, Milletvekillerimiz sayın Sabri Öztürk'e ve sayın Cemal Öztürk'e teşekkür ederiz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.