Otopark isteyenler, otoparkın yanından geçmiyor

GÜNDEM 01.08.2017 - 06:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3627+ kez okundu.
 

Otopark isteyenler, otoparkın yanından geçmiyor

Bulancak'ta trafikte bir düzen olsun diye yetkili makamlar soruna çözüm bulmak için bazı çalışmalar yapmakta olsa bile trafik sorunu hala Bulancak'ta en önemli sorunlardan bir olmaya devam ediyor.
Nüfus 70 bine çıkan, araç sayış 20 bin civarında olan ilçemizde araç otoparkı noktasında yetersiz kalmaktadır. Son birkaç içinde Bulancak belediyesi tarafından yapılan otopark ise sorunu çözmeye yetmeyecek gibi. Belediyenin yaptığı iki otopark paralı olduktan sonra ne yazık ki sinek avlar bir durumda. Bulancak emniyet müdürlüğü karşına ve kültür sitesi olarak yapılacağı söylenen binanın altına açılan kapalı otopark ta ki park eden araç sayısı çektiğimiz fotoğraflarda göründüğü gibi 13-14’ü geçmiyor. Buradan ne zaman geçsem otoparklar da araç yok diyebilirim. Bu otoparklar yapılamadan önce gazetecileri her gördüklerinde, "Ya Bulancak ta trafik sorunu nasıl çözülecek, Bulancak belediyesi bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Her yer araba dolu yürümek bile çok zor. Birkaç yere otopark yapılsa bu iş çözülür" diyenlerden araç sahibi olanlar ne yazık ki bu otoparklarabir türlü araçlarını park etmiyorlar diyebiliriz.  Paralı olmadan önce bu otoparklarda yer kapmak için kavga edenler, park ücretli olunca yine sağda solda boş yer neresi oraları takip edip araç parkını yapıyorlar. Bu otoparklar öyle çok da pahalı bir ücret de almıyorlar. 2-24 saat arası 5 lira olan park ücreti aylık abonelere de 50 lira. Çok mu aracı olan için çok değil gibi. 24 saat kamera ile takip edilen otoparklargüvenlik içinde uygun. Bulancak Belediyesi iyi kötü otoparkları yapmış, araç sahipleri de trafiği biraz rahatlatmak istiyorlarsa buralarda araçlarını park etsinler. Trafik sorunu tam olarak çözülmese de bir adım atılmıştır.
Bulancak'ta trafikte bir düzen olsun diye yetkili makamlar soruna çözüm bulmak için bazı çalışmalar yapmakta olsa bile trafik sorunu hala Bulancak'ta en önemli sorunlardan bir olmaya devam ediyor.

Nüfus 70 bine çıkan, araç sayış 20 bin civarında olan ilçemizde araç otoparkı noktasında yetersiz kalmaktadır. Son birkaç içinde Bulancak belediyesi tarafından yapılan otopark ise sorunu çözmeye yetmeyecek gibi. Belediyenin yaptığı iki otopark paralı olduktan sonra ne yazık ki sinek avlar bir durumda. Bulancak emniyet müdürlüğü karşına ve kültür sitesi olarak yapılacağı söylenen binanın altına açılan kapalı otopark ta ki park eden araç sayısı çektiğimiz fotoğraflarda göründüğü gibi 13-14’ü geçmiyor. Buradan ne zaman geçsem otoparklar da araç yok diyebilirim.

Bu otoparklar yapılamadan önce gazetecileri her gördüklerinde, "Ya Bulancak ta trafik sorunu nasıl çözülecek, Bulancak belediyesi bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Her yer araba dolu yürümek bile çok zor. Birkaç yere otopark yapılsa bu iş çözülür" diyenlerden araç sahibi olanlar ne yazık ki bu otoparklarabir türlü araçlarını park etmiyorlar diyebiliriz.  Paralı olmadan önce bu otoparklarda yer kapmak için kavga edenler, park ücretli olunca yine sağda solda boş yer neresi oraları takip edip araç parkını yapıyorlar. Bu otoparklar öyle çok da pahalı bir ücret de almıyorlar. 2-24 saat arası 5 lira olan park ücreti aylık abonelere de 50 lira. Çok mu aracı olan için çok değil gibi. 24 saat kamera ile takip edilen otoparklargüvenlik içinde uygun. Bulancak Belediyesi iyi kötü otoparkları yapmış, araç sahipleri de trafiği biraz rahatlatmak istiyorlarsa buralarda araçlarını park etsinler. Trafik sorunu tam olarak çözülmese de bir adım atılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.