OTOPARK YAPILSIN DEDİK, OTOPARKA GİRMEDİK

GÜNDEM 22.09.2020 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2687+ kez okundu.
 

OTOPARK YAPILSIN DEDİK, OTOPARKA GİRMEDİK

Yaklaşık 20 bin aracın trafiğe kayıtlı olduğu Bulancak’ta otopark konusu ise hala tam olarak çözülmüş değil.
İlçe genelinde yapılan kapalı ve açık otoparklara araç park etmek istemeyen onlarca araç sahibi ise ilçe içinde gelişi güzel her yere araç park ederek şehir içinde adım atacak yer bırakmıyor. Bulancak Belediyesinin ilçenin bazı bölgelerinde yaptığı otoparkların tam olarak dolmadığı, paralı olduğu ileri sürülen ve çok az ücret alınan bu otoparklar yerine araç sahipleri veya sürücüleri ilçenin ne kadar cadde, sokak, ara sokak, kaldırım, yol kenarı hepsini araç parkı yaptığı içinde ilçede yürümek bile sıkıntılı oluyor. Sahilde duble otoyol ile şehir içi yolunun arasındaki alanda, emniyet müdürlüğünün karşısında ve kapalı pazar yerinin olduğu alanda haftanın 6 günü açık olan otoparkla beraber 3-4 bin civarında araç gün içinde park olduğunda ilçe içinde bu sorun epeyce bir rahatlamış olacak. Buna rağmen araç sahipleri veya sürücüleri düşük ücretli bu otoparkları tercih etmiyor ve bedava olan boş yerlerde park yaparak trafiği de sıkıntıya sokuyor. Bu konuda defalarca ‘Belediye otopark yapsın, trafik sorunu Bulancak’ta çözülür, otopark sayısı yeterli’ diyen araç sahipleri veya sürücüleri de bu otoparkların yanından bile geçmiyor ya da otoparkların civarında boş olan yerlere park ediyor. Sonra bu kişiler çeşitli mecralarda, ‘Bulancak’ta otopark yetersiz, otopark yapılsın’ diyerek afra tafra yapanlar da otoparka girmeden ahkam keserek eleştiriye devam ediyor.         
Yaklaşık 20 bin aracın trafiğe kayıtlı olduğu Bulancak’ta otopark konusu ise hala tam olarak çözülmüş değil.

İlçe genelinde yapılan kapalı ve açık otoparklara araç park etmek istemeyen onlarca araç sahibi ise ilçe içinde gelişi güzel her yere araç park ederek şehir içinde adım atacak yer bırakmıyor. Bulancak Belediyesinin ilçenin bazı bölgelerinde yaptığı otoparkların tam olarak dolmadığı, paralı olduğu ileri sürülen ve çok az ücret alınan bu otoparklar yerine araç sahipleri veya sürücüleri ilçenin ne kadar cadde, sokak, ara sokak, kaldırım, yol kenarı hepsini araç parkı yaptığı içinde ilçede yürümek bile sıkıntılı oluyor.

Sahilde duble otoyol ile şehir içi yolunun arasındaki alanda, emniyet müdürlüğünün karşısında ve kapalı pazar yerinin olduğu alanda haftanın 6 günü açık olan otoparkla beraber 3-4 bin civarında araç gün içinde park olduğunda ilçe içinde bu sorun epeyce bir rahatlamış olacak.

Buna rağmen araç sahipleri veya sürücüleri düşük ücretli bu otoparkları tercih etmiyor ve bedava olan boş yerlerde park yaparak trafiği de sıkıntıya sokuyor.

Bu konuda defalarca ‘Belediye otopark yapsın, trafik sorunu Bulancak’ta çözülür, otopark sayısı yeterli’ diyen araç sahipleri veya sürücüleri de bu otoparkların yanından bile geçmiyor ya da otoparkların civarında boş olan yerlere park ediyor. Sonra bu kişiler çeşitli mecralarda, ‘Bulancak’ta otopark yetersiz, otopark yapılsın’ diyerek afra tafra yapanlar da otoparka girmeden ahkam keserek eleştiriye devam ediyor.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.