Özel Hayat Şebnem, yeni eğitim yılına merhaba dedi

GÜNDEM 10.10.2019 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2707+ kez okundu.
 

Özel Hayat Şebnem, yeni eğitim yılına merhaba dedi

Bulancak Özel Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri 2019-2020 Eğitim-öğretim yılına 75. Yıl Kütüphane Tiyatro salonunda görkemli bir eğlence ile merhaba dedi.
Katılanlar arasında Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Giresun Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tayfun Özgen, okulun öğretmenleri, öğrenciler ve veliler hazır bulundular. Tayfun Özgen, açılışta yaptığı konuşmada, engelliler ve onların ailelerinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, onlar için yapılan çalışmaların daha geliştirilip, hız kazanacağını ve yaşadıkları mağduriyet ile sıkıntıların üstesinden gelmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti. Daha sonra öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan programa geçildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşundan sonra  Öğrenci Taner Aydın Türküleriyle izleyenleri coşturdu.    
Bulancak Özel Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri 2019-2020 Eğitim-öğretim yılına 75. Yıl Kütüphane Tiyatro salonunda görkemli bir eğlence ile merhaba dedi.

Katılanlar arasında Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Giresun Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tayfun Özgen, okulun öğretmenleri, öğrenciler ve veliler hazır bulundular.

Tayfun Özgen, açılışta yaptığı konuşmada, engelliler ve onların ailelerinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, onlar için yapılan çalışmaların daha geliştirilip, hız kazanacağını ve yaşadıkları mağduriyet ile sıkıntıların üstesinden gelmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Daha sonra öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan programa geçildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşundan sonra  Öğrenci Taner Aydın Türküleriyle izleyenleri coşturdu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.