Özel çocuklarımıza Kaymakam'dan ziyaret

EĞİTİM 27.02.2017 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2808+ kez okundu.
 

Özel çocuklarımıza Kaymakam'dan ziyaret

Zihinsel engelli çocuk ve yetişkinlerin öz güven kazanmalarını ve topluma uyum sağlamalarını ilke edinmek,...
...bu gençlere beceri kazandırarak onların toplumda sadece sporcu olarak değil; değer verilmiş, üretken bireyler olarak ta kabul görmelerini sağlamak amacıyla kurulan Bulancak Özel  Sporcular Spor Kulübü, sporcu ve yönetimi ile birlikte Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi makamında ziyarette bulundular. Kulüp Başkanı Osman Şeyranlıoğlu özel sporcular ve federasyon çalışmaları hakkında Kaymakam Ulugölge'ye bilgi verdi. Kaymakam Ulugölge, "Bu özel çocuklarımızın bizler devlet olarak hep yanlarında olacağız" diyerek bu faaliyetlere destek olacaklarını ifade etti.Daha sonra Kaymakam Ulugölge, özel sporcuların destek eğitimi gördüğü Hayat - Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Ulugölge'yi iki öğrenci köçek oynayarak karşıladı. Kurum müdürü Tayfun Özgen, kurumun faaliyetleri ve kurumda yapılan sosyal, kültürel ve el sanatları ile ilgili takı ve taş bebekler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ulugölge, öğretmen ve öğrencilerle yaptığı karşılıklı sohbetin ardından kurum çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.  
Zihinsel engelli çocuk ve yetişkinlerin öz güven kazanmalarını ve topluma uyum sağlamalarını ilke edinmek,...
...bu gençlere beceri kazandırarak onların toplumda sadece sporcu olarak değil; değer verilmiş, üretken bireyler olarak ta kabul görmelerini sağlamak amacıyla kurulan Bulancak Özel  Sporcular Spor Kulübü, sporcu ve yönetimi ile birlikte Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi makamında ziyarette bulundular. Kulüp Başkanı Osman Şeyranlıoğlu özel sporcular ve federasyon çalışmaları hakkında Kaymakam Ulugölge'ye bilgi verdi. Kaymakam Ulugölge, "Bu özel çocuklarımızın bizler devlet olarak hep yanlarında olacağız" diyerek bu faaliyetlere destek olacaklarını ifade etti.
Daha sonra Kaymakam Ulugölge, özel sporcuların destek eğitimi gördüğü Hayat - Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Ulugölge'yi iki öğrenci köçek oynayarak karşıladı. Kurum müdürü Tayfun Özgen, kurumun faaliyetleri ve kurumda yapılan sosyal, kültürel ve el sanatları ile ilgili takı ve taş bebekler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ulugölge, öğretmen ve öğrencilerle yaptığı karşılıklı sohbetin ardından kurum çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.