Özen Kitabevi ‘Alo Kitap’ hattı kurdu

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2767+ kez okundu.
 

Özen Kitabevi ‘Alo Kitap’ hattı kurdu

Bulancak Özen Kitabevi artık size daha yakın. Yoğun iş temposu, ulaşım sıkıntısı sebebiyle, ihtiyacınız olan her hangi bir kitabı temin edememe sıkıntısını gidermek için ‘Alo Kitap’ hattı kuruldu.
İnternet üzerinden sipariş imkanı olmayan tüm kitap dostlarının, kitap ihtiyaçlarını en pratik yoldan ve en güvenli şekilde temin edebilmeleri için geliştirdiği telefonla kitap siparişi hattı (ALO KİTAP) ile tüm okuyuculara istedikleri tüm kitapları hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırıyor. İşletme sahibi Ahmet Kara, “Ayrıca kitap destek hattımıza başvurabilir, bu tip konularda yardım talep edebilirsiniz. Kitap Destek Hattımız ile iletişim kurmak için tek yapmanız gereken ozenkitabevi.com istemiş olduğunuz ve bulamadığınız kitap/kitaplarla ilgili (Kitap Adı, Yazarı ve Yayınevi) bilgileri iletmeniz yeterli olacaktır. Kitap destek taleplerinizde, tarafınızla daha hızlı iletişim kurulabilmesi için lütfen 04543151315 veya whatsapp sipariş hattı  05423181315 iletişim numaralarınızı yazmayı unutmayınız! Ayrıca ozenkitapevi instagram sayfasından güncel kitapları takip edebilir ve sipariş verebilirsiniz. ALO KİTAP HATTI ile 09:00 - 19:00 saatleri arasında telefonla, havale ve kapıda ödeme, gezici post cihazı seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Özen kitabevi olarak gayemiz kitap ihtiyacınızı en pratik yoldan ve güvenli bir şekilde sağlayabilmenizdir. Elimizde olan ürünleri en kısa sürede kendi araçlarımızla siz değerli okurlara ulaştırmak için bütün gayretimizi göstereceğiz” dedi. 
Bulancak Özen Kitabevi artık size daha yakın. Yoğun iş temposu, ulaşım sıkıntısı sebebiyle, ihtiyacınız olan her hangi bir kitabı temin edememe sıkıntısını gidermek için ‘Alo Kitap’ hattı kuruldu.

İnternet üzerinden sipariş imkanı olmayan tüm kitap dostlarının, kitap ihtiyaçlarını en pratik yoldan ve en güvenli şekilde temin edebilmeleri için geliştirdiği telefonla kitap siparişi hattı (ALO KİTAP) ile tüm okuyuculara istedikleri tüm kitapları hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırıyor. İşletme sahibi Ahmet Kara, “Ayrıca kitap destek hattımıza başvurabilir, bu tip konularda yardım talep edebilirsiniz. Kitap Destek Hattımız ile iletişim kurmak için tek yapmanız gereken ozenkitabevi.com istemiş olduğunuz ve bulamadığınız kitap/kitaplarla ilgili (Kitap Adı, Yazarı ve Yayınevi) bilgileri iletmeniz yeterli olacaktır. Kitap destek taleplerinizde, tarafınızla daha hızlı iletişim kurulabilmesi için lütfen 04543151315 veya whatsapp sipariş hattı  05423181315 iletişim numaralarınızı yazmayı unutmayınız! Ayrıca ozenkitapevi instagram sayfasından güncel kitapları takip edebilir ve sipariş verebilirsiniz.

ALO KİTAP HATTI ile 09:00 - 19:00 saatleri arasında telefonla, havale ve kapıda ödeme, gezici post cihazı seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Özen kitabevi olarak gayemiz kitap ihtiyacınızı en pratik yoldan ve güvenli bir şekilde sağlayabilmenizdir. Elimizde olan ürünleri en kısa sürede kendi araçlarımızla siz değerli okurlara ulaştırmak için bütün gayretimizi göstereceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.