ÖZTÜRK’TEN SAĞLIK SEN’E DESTEK SÖZÜ

GÜNDEM 03.01.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3654+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK’TEN SAĞLIK SEN’E DESTEK SÖZÜ

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 4. Olağan Genel Kurulumuz Giresun Sağlık Sen şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Şube Başkanımız Kerim Süral, Milletvekili Öztürk’e son zamanlarda medyada oldukça yer bulan ve sağlık çalışanlarının aklını meşgul eden konuları iletti. Şube Başkanı Süral; “Memur-Sen’in Toplu Sözleşmede tüm memurların ek göstergesine 600 puan eklenmesi istenmişti. 27 Haziran seçim beyannamesinde de sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ‘Sağlıkçılara, polislere, din görevlilerine ve öğretmenlere 3600 ek gösterge’ verileceğini kendisi ifade etmişti. Ancak 2. 100 günlük eylem planında sadece Milli Eğitim Bakanlığının geçmesi aynı zamanda sosyal medyada gezen CHP milletvekillerinin vermiş olduğu önerge gibi gösterilen bir belgede de sağlık çalışanlarının geçmemesi sağlık çalışanlarımızı yıpratmış çalışma şevkini kırma derecesine getirerek moral ve motivasyonunu bozmuştur” dedi. Milletvekili Öztürk, konuların takip edildiğinin ek ödeme yönetmeliğinin düzenlenmesi konusunda Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca ile görüşeceğini söyleyerek, bu sıkıntıların kendileri için önemli olduğunu sağlık çalışanlarının AK Parti içinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.    
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 4. Olağan Genel Kurulumuz Giresun Sağlık Sen şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanımız Kerim Süral, Milletvekili Öztürk’e son zamanlarda medyada oldukça yer bulan ve sağlık çalışanlarının aklını meşgul eden konuları iletti.

Şube Başkanı Süral; “Memur-Sen’in Toplu Sözleşmede tüm memurların ek göstergesine 600 puan eklenmesi istenmişti. 27 Haziran seçim beyannamesinde de sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ‘Sağlıkçılara, polislere, din görevlilerine ve öğretmenlere 3600 ek gösterge’ verileceğini kendisi ifade etmişti. Ancak 2. 100 günlük eylem planında sadece Milli Eğitim Bakanlığının geçmesi aynı zamanda sosyal medyada gezen CHP milletvekillerinin vermiş olduğu önerge gibi gösterilen bir belgede de sağlık çalışanlarının geçmemesi sağlık çalışanlarımızı yıpratmış çalışma şevkini kırma derecesine getirerek moral ve motivasyonunu bozmuştur” dedi.

Milletvekili Öztürk, konuların takip edildiğinin ek ödeme yönetmeliğinin düzenlenmesi konusunda Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca ile görüşeceğini söyleyerek, bu sıkıntıların kendileri için önemli olduğunu sağlık çalışanlarının AK Parti içinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.