ÖZTÜRK, GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

SİYASET 27.03.2017 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2629+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK, GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,...
...çalışmalarında özellikle gençlere ulaşmaya özen gösteriyor. AK Parti'nin referandum için start vermesinin ardından Giresun'da ve ilçelerinde çalışmalar yapan Milletvekili Öztürk, hafta sonu Giresun Üniversitesinde gençlerle buluşmasının ardından dünde öğrencilerle kantin buluşması tertip etti. Öğrencilerle kantin sohbeti yapan Milletvekili Öztürk, "Gençlerimizin siyasette daha fazla görev almasını, daha fazla sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Siyasetin gençleşmesini, eğitimli, donanımlı gençlerimizin ülke meselelerinde söz sahibi olmasını hedefliyoruz. Seçilme yaşını 30’dan 25’e indirerek ilk adımı atmıştık. Şimdi seçme ve seçilme yaşını eşitliyor, 18 yapıyoruz. 18-24 yaş arasındaki gençlerimiz, siyasette görev alabilecek, söz sahibi olabilecek. Biz gençlerimize güveniyoruz. Çünkü biliyoruz ki, Cumhuriyetimizin geleceği gençlerimize emanet. Seçme ehliyetine sahip olan seçilme ehliyetine de sahip olacak. Gençlerin bakış açısı daha fazla siyasete yansıyacak. Siyasete hareket gelecek" diye konuştu.147 MİLYON DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAKMilletvekili Öztürk öte yandan 31 Mart'ta başlayacak destek ödemeleri ile ilgilide bilgi vererek, "2016 Yılı Alan Bazlı Fındık Gelir Destek ödemeleri için 31 Aralık 2016 tarihine kadar başvuran, '66 bin 634 üreticimize, 983 bin 43 dekar alan için 147 milyon 751 bin 358 TL” destek ödemesi yapılacaktır" dedi. Ödemelerin belli bir plan dahilinde TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacağını belirterek, "Buna göre kimlik numarasının son harfi 0-2 olanlar 31 Mart, 4-6 olanlar 7 Nisan ve 8 olanlar ise 14 Nisan tarihinde, bankamatik kartı bulunan çiftçilerimiz bankamatiklerden; diğer çitçilerimiz ise cüzdanlarıyla beraber banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilecekler" ifadelerini kullandı.   
16 Nisan'da yapılacak referandum için çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,...
...çalışmalarında özellikle gençlere ulaşmaya özen gösteriyor. AK Parti'nin referandum için start vermesinin ardından Giresun'da ve ilçelerinde çalışmalar yapan Milletvekili Öztürk, hafta sonu Giresun Üniversitesinde gençlerle buluşmasının ardından dünde öğrencilerle kantin buluşması tertip etti. Öğrencilerle kantin sohbeti yapan Milletvekili Öztürk, "Gençlerimizin siyasette daha fazla görev almasını, daha fazla sorumluluk üstlenmesini istiyoruz. Siyasetin gençleşmesini, eğitimli, donanımlı gençlerimizin ülke meselelerinde söz sahibi olmasını hedefliyoruz. Seçilme yaşını 30’dan 25’e indirerek ilk adımı atmıştık. Şimdi seçme ve seçilme yaşını eşitliyor, 18 yapıyoruz. 18-24 yaş arasındaki gençlerimiz, siyasette görev alabilecek, söz sahibi olabilecek. Biz gençlerimize güveniyoruz. Çünkü biliyoruz ki, Cumhuriyetimizin geleceği gençlerimize emanet. Seçme ehliyetine sahip olan seçilme ehliyetine de sahip olacak. Gençlerin bakış açısı daha fazla siyasete yansıyacak. Siyasete hareket gelecek" diye konuştu.
147 MİLYON DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAK
Milletvekili Öztürk öte yandan 31 Mart'ta başlayacak destek ödemeleri ile ilgilide bilgi vererek, "2016 Yılı Alan Bazlı Fındık Gelir Destek ödemeleri için 31 Aralık 2016 tarihine kadar başvuran, '66 bin 634 üreticimize, 983 bin 43 dekar alan için 147 milyon 751 bin 358 TL” destek ödemesi yapılacaktır" dedi. Ödemelerin belli bir plan dahilinde TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacağını belirterek, "Buna göre kimlik numarasının son harfi 0-2 olanlar 31 Mart, 4-6 olanlar 7 Nisan ve 8 olanlar ise 14 Nisan tarihinde, bankamatik kartı bulunan çiftçilerimiz bankamatiklerden; diğer çitçilerimiz ise cüzdanlarıyla beraber banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilecekler" ifadelerini kullandı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.