PARTİLER MİTİNGE HAZIRLANIYOR!

GÜNDEM 25.03.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3906+ kez okundu.
 

PARTİLER MİTİNGE HAZIRLANIYOR!

Bu Pazar yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde partiler belediye başkan adayları ile geleneksel hale gelen meydan mitinglerini Salı günü başlıyor.
AK Parti, CHP ve SP mitinglerini Salı günü yaparken, MHP ise Cuma günü gerçekleştirecek. İlk olarak Salı günü AK Parti saat 12.30’da meydan mitinginde konuşacak. AK Parti’nin meydan mitinginde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a AK Parti Giresun Milletvekilleri, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve partililer eşlik edecek. Ardından Saadet Partisi saat 13.30’da sahneye çıkacak. Saadet Partisinin mitingine Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk ve parti teşkilatı katılacak. Salı günü gerçekleşen son mitingi ise CHP yapacak. Saat 14.30’da sahneye çıkacak olan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’a CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve teşkilatı, İYİ Parti İlçe teşkilatı ve partililer eşlik edecek. MHP ise mitingini Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirecek. MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi’ye ise İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir ve partililer eşlik edecek.    
Bu Pazar yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde partiler belediye başkan adayları ile geleneksel hale gelen meydan mitinglerini Salı günü başlıyor.

AK Parti, CHP ve SP mitinglerini Salı günü yaparken, MHP ise Cuma günü gerçekleştirecek.

İlk olarak Salı günü AK Parti saat 12.30’da meydan mitinginde konuşacak. AK Parti’nin meydan mitinginde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a AK Parti Giresun Milletvekilleri, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve partililer eşlik edecek.

Ardından Saadet Partisi saat 13.30’da sahneye çıkacak. Saadet Partisinin mitingine Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk ve parti teşkilatı katılacak.

Salı günü gerçekleşen son mitingi ise CHP yapacak. Saat 14.30’da sahneye çıkacak olan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’a CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve teşkilatı, İYİ Parti İlçe teşkilatı ve partililer eşlik edecek.

MHP ise mitingini Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirecek. MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi’ye ise İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir ve partililer eşlik edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.