Partililer parti teşkilatında bayramlaştı

SİYASET 06.06.2019 - 16:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2958+ kez okundu.
 

Partililer parti teşkilatında bayramlaştı

Ramazan bayramında Bulancak’taki siyasi partilerin parti üyeleri ile bayramlaşmaları da 1. ve 2. gün ilçe teşkilatlarında yapıldı.
CHP ve Saadet Partisi bayramın birinci günü olan 4 Haziran Salı gününde ilçe başkanlıklarında üyelerin katılımı ile bayramlaşmalarını yaptılar. MHP ve İYİ parti ilçe başkanlıkları da bayram kutlamasını 5 Haziran Çarşamba günü ilçe binasında yaparak üyeleri ile bayramlaştılar. Partilerin bayramlaşma programlarına CHP’de CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP İl Başkanı Fikret Bilge, Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, MHP’de İlçe Başkan yardımcısı Mahmut Güçtaş ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ parti de İlçe Başkanı Nesim Çelik ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.
Ramazan bayramında Bulancak’taki siyasi partilerin parti üyeleri ile bayramlaşmaları da 1. ve 2. gün ilçe teşkilatlarında yapıldı.

CHP ve Saadet Partisi bayramın birinci günü olan 4 Haziran Salı gününde ilçe başkanlıklarında üyelerin katılımı ile bayramlaşmalarını yaptılar.

MHP ve İYİ parti ilçe başkanlıkları da bayram kutlamasını 5 Haziran Çarşamba günü ilçe binasında yaparak üyeleri ile bayramlaştılar.

Partilerin bayramlaşma programlarına CHP’de CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP İl Başkanı Fikret Bilge, Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, MHP’de İlçe Başkan yardımcısı Mahmut Güçtaş ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ parti de İlçe Başkanı Nesim Çelik ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.