Pazar günü tüm Giresun karanlıkta kalacak

GÜNDEM 07.03.2019 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3433+ kez okundu.
 

Pazar günü tüm Giresun karanlıkta kalacak

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattındaki yenileme çalışmalarının son aşamasına gelindiği,
154kV Giresun TM’ye irtibat bağlantısının yapılabilmesi için 10.03.2019 Pazar günü 08:00-16:00 saatleri arasında Giresun İl Merkezi, Bulancak, Piraziz, Keşap ve Dereli İlçe Merkezleri ile bağlı mahalle ve köylerin tamamında enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi. TEİAŞ tarafından yapılacak çalışmaların tamamlanmasına müteakip, teknik ekipler tarafından kontrollü olarak şebekelere enerji verileceği öğrenildi. Elektrik kesintisi yapılacak saatler arasında her hangi bir cihaz hasarına mahal verilmemesi için, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılmasının talep edildiği açıklamada, jeneratör kullanan elektrik abonelerinin de kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmaları gerektiği ifade edildi.  
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattındaki yenileme çalışmalarının son aşamasına gelindiği,

154kV Giresun TM’ye irtibat bağlantısının yapılabilmesi için 10.03.2019 Pazar günü 08:00-16:00 saatleri arasında Giresun İl Merkezi, Bulancak, Piraziz, Keşap ve Dereli İlçe Merkezleri ile bağlı mahalle ve köylerin tamamında enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi.

TEİAŞ tarafından yapılacak çalışmaların tamamlanmasına müteakip, teknik ekipler tarafından kontrollü olarak şebekelere enerji verileceği öğrenildi. Elektrik kesintisi yapılacak saatler arasında her hangi bir cihaz hasarına mahal verilmemesi için, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılmasının talep edildiği açıklamada, jeneratör kullanan elektrik abonelerinin de kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmaları gerektiği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.