PAZARA FINDIK İNMİYOR!

GÜNDEM 24.09.2020 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2660+ kez okundu.
 

PAZARA FINDIK İNMİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının 22.50 TL olarak açıklanmasının ardından yine yükselen fiyatlar nedeniyle pazara fındık inmemeye başladı.
Fındık fiyatlarının 22.50 lira olarak açıklanmasının ardından fiyatların üreticiyi sevindirmesi ile birlikte pazara fındık inmemeye başladı. 24 lirayı gören fındık fiyatları üreticiyi sevindirirken, serbest piyasada tüccarlar işlemek için fındık bulamıyor. Fiyatların 30 lira bandına çıkmasını bekleyen üreticiler, ihtiyacı kadar olan fındığı satarak geri kalanını beklemeye aldılar. Koronavirüs nedeniyle okulların da uzaktan erişimle olduğu bugünlerde okul alışverişi yapmayan üretici velilerde bir nebze olsun bu yıl rahatladı. Geçtiğimiz yıllara oranla fiyatların hatırı sayılır derecede iyi olması ise fındıkla geçimini sağlayan herkesi mutlu etmeye yetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatlarının 22.50 TL olarak açıklanmasının ardından yine yükselen fiyatlar nedeniyle pazara fındık inmemeye başladı.

Fındık fiyatlarının 22.50 lira olarak açıklanmasının ardından fiyatların üreticiyi sevindirmesi ile birlikte pazara fındık inmemeye başladı. 24 lirayı gören fındık fiyatları üreticiyi sevindirirken, serbest piyasada tüccarlar işlemek için fındık bulamıyor. Fiyatların 30 lira bandına çıkmasını bekleyen üreticiler, ihtiyacı kadar olan fındığı satarak geri kalanını beklemeye aldılar.

Koronavirüs nedeniyle okulların da uzaktan erişimle olduğu bugünlerde okul alışverişi yapmayan üretici velilerde bir nebze olsun bu yıl rahatladı. Geçtiğimiz yıllara oranla fiyatların hatırı sayılır derecede iyi olması ise fındıkla geçimini sağlayan herkesi mutlu etmeye yetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.