Pazarcıların üstüne yağmur yağdı

YAŞAM 17.08.2017 - 14:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3641+ kez okundu.
 

Pazarcıların üstüne yağmur yağdı

Yeni Pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcıların bu hafta Salı günü pazarda üstlerine yağmur yağdı.
Sabah saatlerinden itibaren yağan yağmur sonrasında pazarın üst zemininden akan yağmur suları pazarcıların tezgahlarının üzerine yağınca pazarcılar kendilerince tedbir almak zorunda kaldı. Konu ile ilgili olarak Bulancak Belediyesine şikayetlerini ileten pazarcılar, "Buranın üst katındaki bazı yerlerden daha öncede suların sızdığını ilk yağmurda da yağmur sularının tezgahların ve bizim üzerine akacağını söylemiştik. Bugünde kendileri bu durumu gördü ve çözüm bulmak için çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Bundan sonra yağmur sık yağacak durum sıkıntı yaratmadan burası yapılmalıdır" dediler.
Yeni Pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcıların bu hafta Salı günü pazarda üstlerine yağmur yağdı.

Sabah saatlerinden itibaren yağan yağmur sonrasında pazarın üst zemininden akan yağmur suları pazarcıların tezgahlarının üzerine yağınca pazarcılar kendilerince tedbir almak zorunda kaldı.

Konu ile ilgili olarak Bulancak Belediyesine şikayetlerini ileten pazarcılar, "Buranın üst katındaki bazı yerlerden daha öncede suların sızdığını ilk yağmurda da yağmur sularının tezgahların ve bizim üzerine akacağını söylemiştik. Bugünde kendileri bu durumu gördü ve çözüm bulmak için çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Bundan sonra yağmur sık yağacak durum sıkıntı yaratmadan burası yapılmalıdır" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.