Pazarcıların yer sorunu bitmek bilmiyor!

EKONOMİ 02.01.2017 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3295+ kez okundu.
 

Pazarcıların yer sorunu bitmek bilmiyor!

2016 yılı sonunda Bulancak sahilinde bulunan Pazarcıların yeni yerine geçmesi beklenirken,...
...pazarcıların yeri beğenmemesi ve yer arayışı içinde olmaları akılları karıştırdı. Eylül ayında gazetemize açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2 ay gibi bir zamanda Kültür Merkezinin altında pazarcılar için ayrılan yerin tamamlanarak, pazarcıların buraya taşınacağını söylemişti. Daha sonra pazarcılarla bir araya gelen Başkan Yakar, pazarcıların burayı istemediğini ve istişare halinde olduklarını ifade etmişti.Yaklaşık 1 ay önce Başkan Yakar'ın katılımıyla yapılan çözüm toplantısında bir netice alınamaması ve pazarcıların burayı istemeyerek, başka bir yer bulunmasını istemesi, yeniden pazar yeri sıkıntısını ortaya çıkardı.Geçen hafta içinde Salı pazarın gazetemize konuşan pazar esnafı, "Belediye ile sorunu hala çözmüş değiliz. Kendi aramızda yaptığımız toplantılar, belediye ile yaptığımız onca görüşmeye rağmen sonuç alamıyoruz. Sahil kenarından ayrılmak istemiyoruz. Dernek başkanımız çözüm bulmak için belediye ile temas halinde. Ancak şu ana kadar bir gelişme olmadı. Kapalı bir pazar yeri işimizi azaltabilir. Müşterilerimiz kapalı bir pazar yerine gelmeyebilir. Ya da yeni bir yerde pazar yeri yapılabilir. Belediye bu konuyu fazla uzatmadan çözüme kavuşturmalıdır" dediler.               
2016 yılı sonunda Bulancak sahilinde bulunan Pazarcıların yeni yerine geçmesi beklenirken,...
...pazarcıların yeri beğenmemesi ve yer arayışı içinde olmaları akılları karıştırdı. Eylül ayında gazetemize açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2 ay gibi bir zamanda Kültür Merkezinin altında pazarcılar için ayrılan yerin tamamlanarak, pazarcıların buraya taşınacağını söylemişti. Daha sonra pazarcılarla bir araya gelen Başkan Yakar, pazarcıların burayı istemediğini ve istişare halinde olduklarını ifade etmişti.
Yaklaşık 1 ay önce Başkan Yakar'ın katılımıyla yapılan çözüm toplantısında bir netice alınamaması ve pazarcıların burayı istemeyerek, başka bir yer bulunmasını istemesi, yeniden pazar yeri sıkıntısını ortaya çıkardı.
Geçen hafta içinde Salı pazarın gazetemize konuşan pazar esnafı, "Belediye ile sorunu hala çözmüş değiliz. Kendi aramızda yaptığımız toplantılar, belediye ile yaptığımız onca görüşmeye rağmen sonuç alamıyoruz. Sahil kenarından ayrılmak istemiyoruz. Dernek başkanımız çözüm bulmak için belediye ile temas halinde. Ancak şu ana kadar bir gelişme olmadı. Kapalı bir pazar yeri işimizi azaltabilir. Müşterilerimiz kapalı bir pazar yerine gelmeyebilir. Ya da yeni bir yerde pazar yeri yapılabilir. Belediye bu konuyu fazla uzatmadan çözüme kavuşturmalıdır" dediler.               
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.