Pazarda işler fena değil

YAŞAM 27.07.2017 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3343+ kez okundu.
 

Pazarda işler fena değil

Geçen hafta yeni Pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcılar bu hafta da açtı.
Artık her hafta burada tezgah açacak olan pazarcıları ‘fikri takip’ ile her hafta yakından izleyip sorunlarını aktarmaya devam edeceğiz. Bu haftada 2 saate yakın Pazar yerinde pazarcı esnafı ile sohbet edip, işlerinin durumunu sorduk. İlk haftanın yer sıkıntısının yavaş yavaş da olsa düzelmeye başladığı ve müşterilerin de alış veriş yaptığı esnafı arama konusundaki sorunda hemen hemen sona ermiş gibi. 'Yeni Pazar yerinde alış veriş nasıl' diye sorduğumuz tanıdık ve tanımadığımız pazarcı esnafı da "İşler fena değil yavaş ta olsa müşterilerimiz ve bizi tanıyanlar alış verişini yapıyor. Sahildeki yerimizde ki alış verişi yapamayacağız diye bir endişe duysak ta, bugün işler az da olsa artmaya başladı. Birkaç hafta da inşallah daha iyi olacaktır. Pazar yerinde düzenleme ile ilgili birkaç sorunda umarız en kısa zamanda çözülür ve buraya gelenlerde rahatça bir alış veriş yaparlar. Pazar içinde özellikle kapalı olan alanda tezgahların müşterilerin kolayca alış veriş yapacağı bir şekle getirilmesi noktasında bir sıkıntı var. Onunda belediye yetkilileri ile dernek yönetimimiz halletmelidir. Şimdilik yaz olduğu için sıkıntılar görünmüyor olabilir. Havalar erken karardığında ve soğuklar başladığında bir takım sorunlarda ortaya çıkacaktır. Pazarcı esnafı ile istişare edilerek gelecek sorunlarda şimdiden hesaplanmalıdır. Bizler ekmek parasını kazanırız, önemli olan buradaki birkaç sorun bir an önce çözülmelidir" dediler. 
Geçen hafta yeni Pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcılar bu hafta da açtı.

Artık her hafta burada tezgah açacak olan pazarcıları ‘fikri takip’ ile her hafta yakından izleyip sorunlarını aktarmaya devam edeceğiz. Bu haftada 2 saate yakın Pazar yerinde pazarcı esnafı ile sohbet edip, işlerinin durumunu sorduk. İlk haftanın yer sıkıntısının yavaş yavaş da olsa düzelmeye başladığı ve müşterilerin de alış veriş yaptığı esnafı arama konusundaki sorunda hemen hemen sona ermiş gibi.

'Yeni Pazar yerinde alış veriş nasıl' diye sorduğumuz tanıdık ve tanımadığımız pazarcı esnafı da "İşler fena değil yavaş ta olsa müşterilerimiz ve bizi tanıyanlar alış verişini yapıyor. Sahildeki yerimizde ki alış verişi yapamayacağız diye bir endişe duysak ta, bugün işler az da olsa artmaya başladı. Birkaç hafta da inşallah daha iyi olacaktır. Pazar yerinde düzenleme ile ilgili birkaç sorunda umarız en kısa zamanda çözülür ve buraya gelenlerde rahatça bir alış veriş yaparlar. Pazar içinde özellikle kapalı olan alanda tezgahların müşterilerin kolayca alış veriş yapacağı bir şekle getirilmesi noktasında bir sıkıntı var. Onunda belediye yetkilileri ile dernek yönetimimiz halletmelidir. Şimdilik yaz olduğu için sıkıntılar görünmüyor olabilir. Havalar erken karardığında ve soğuklar başladığında bir takım sorunlarda ortaya çıkacaktır. Pazarcı esnafı ile istişare edilerek gelecek sorunlarda şimdiden hesaplanmalıdır. Bizler ekmek parasını kazanırız, önemli olan buradaki birkaç sorun bir an önce çözülmelidir" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.