Personellere çoklu eğitim verildi

GÜNDEM 24.04.2019 - 16:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3656+ kez okundu.
 

Personellere çoklu eğitim verildi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından teknik ve sağlık personellerine yönelik olarak ‘Etkili Sunum Teknikleri ve Eğiticilerin Eğitimi’, ‘Proje Yönetimi ve Proje Hazırlama Teknikleri Eğiticilerin Eğitimi’ ve ‘Kişisel Gelişim Eğitimleri’ verildi.
Günümüzde ekonomik, sosyal ve teknolojik alanda gerçekleşen hızlı değişim kurumlardaki iş hayatını da etkilemektedir. Mesleki bilgilerin bir kısmı zamanla değişime uğrarken diğer taraftan yeni bilgiler ortaya çıkmaktadır. Değişime ayak uyduramayan toplumların rekabet ortamında bulunabilmeleri imkânsızdır. İşte kurumların sağlıklı hizmet verebilmeleri ve hizmet kalitelerini yükseltebilmeleri bu değişmeye ayak uydurmaları ile mümkün olacaktır. Kurumların bu değişime ayak uydurabilmelerinin en etkin yolu eğitimdir. İnsan kaynaklarının kalitesi her geçen gün bu değişimle birlikte daha da önem kazanmaktadır. Günümüzde sadece mesleki uzmanlıkları dışında kendi duygu ve yeteneklerini tanıyabilen, duygu ve yeteneklerini bilerek yeniliklere açık olabilen, kendine ve işine ait hedeflere istekle ve başarıyla yönelebilen işgücüne şiddetle ihtiyaç vardır. Kurumların başarısı çalışanların başarısına bağlıdır. Çalışanların yeni şeyler öğrenmesi ve kendini geliştirmesi yoluyla işteki performanslarını yükseltmek mümkündür. Bu nedenle bütün kurumlarda, çalışanların eğitimi ve çalışanların gelişimlerinin sağlanması büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla proje desteğiyle verilen eğitimler neticesinde; personelin teknik bilgi kapasitesinin arttırılması, proje hazırlama ve yürütme kabiliyetlerinin yükseltilmesi, liderlik becerilerinin arttırılması, müzakere ve ikna kabiliyetleri, etkin takım yönetimi, stres yönetimi ile problem çözme yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenerek kurumumuzca verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından teknik ve sağlık personellerine yönelik olarak ‘Etkili Sunum Teknikleri ve Eğiticilerin Eğitimi’, ‘Proje Yönetimi ve Proje Hazırlama Teknikleri Eğiticilerin Eğitimi’ ve ‘Kişisel Gelişim Eğitimleri’ verildi.

Günümüzde ekonomik, sosyal ve teknolojik alanda gerçekleşen hızlı değişim kurumlardaki iş hayatını da etkilemektedir. Mesleki bilgilerin bir kısmı zamanla değişime uğrarken diğer taraftan yeni bilgiler ortaya çıkmaktadır. Değişime ayak uyduramayan toplumların rekabet ortamında bulunabilmeleri imkânsızdır. İşte kurumların sağlıklı hizmet verebilmeleri ve hizmet kalitelerini yükseltebilmeleri bu değişmeye ayak uydurmaları ile mümkün olacaktır. Kurumların bu değişime ayak uydurabilmelerinin en etkin yolu eğitimdir. İnsan kaynaklarının kalitesi her geçen gün bu değişimle birlikte daha da önem kazanmaktadır. Günümüzde sadece mesleki uzmanlıkları dışında kendi duygu ve yeteneklerini tanıyabilen, duygu ve yeteneklerini bilerek yeniliklere açık olabilen, kendine ve işine ait hedeflere istekle ve başarıyla yönelebilen işgücüne şiddetle ihtiyaç vardır.

Kurumların başarısı çalışanların başarısına bağlıdır. Çalışanların yeni şeyler öğrenmesi ve kendini geliştirmesi yoluyla işteki performanslarını yükseltmek mümkündür. Bu nedenle bütün kurumlarda, çalışanların eğitimi ve çalışanların gelişimlerinin sağlanması büyük önem taşımaktadır.

Bu amaçla proje desteğiyle verilen eğitimler neticesinde; personelin teknik bilgi kapasitesinin arttırılması, proje hazırlama ve yürütme kabiliyetlerinin yükseltilmesi, liderlik becerilerinin arttırılması, müzakere ve ikna kabiliyetleri, etkin takım yönetimi, stres yönetimi ile problem çözme yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenerek kurumumuzca verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.