Piraziz'de İçme Suyu projesi devam ediyor

GÜNDEM 05.03.2018 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3182+ kez okundu.
 

Piraziz'de İçme Suyu projesi devam ediyor

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu önderliğinde, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yeniay'ın kontrolünde içme suyu arıtma tesisinin yapımına yönelik çalışmalar devam ediyor.
Arazi kamulaştırma işlemi tamamlanan tesisin yapımı bir ay önce başladı. Başkan Görgülüoğlu, beraberinde Başkan Yardımcısı Yeniay  ve belediyenin ilgili kurum müdürleri ve yüklenici firmanın sahibi Zeki Erdoğan ve ortakları Ahmet Aktaş, Tekin Tok, şantiye şefi Niyazi Kurt ile birlikte çalışmaları yerinde incelediler. Arıtma tesisinin yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Görgülüoğlu, yüklenici firmanın yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Görgülüoğlu yaptığı açıklamada, "Eski içme suyu arıtma tesisimiz yetersiz. Yeni yapacağımız arıtma tesisimizle inşallah vatandaşlarımızı damacana suya teslim etmeyeceğiz. Alınan  araziyi kamulaştırdık ve bu kamulaştırma bedellerini Ziraat Bankasına yatırdık. Hedefimiz en kısa zamanda  bu tesisi işletmeye alacağız" dedi. Başkan Yardımcısı Yeniay ise, "İçme suyu arıtma tesisimiz, konvansiyonel son teknoloji ürünü bir arıtma tesisimiz olacak. 10 bin nüfusun suyunu arıtacak bir kapasiteyle çalışacak. Bu tesisin bitmesiyle birlikte, Piraziz gerçekten bölgesinde en güçlü içme suyu altyapısına sahip ilçe olacak. Ayrıca  belediye olarak yol betonlama, taş duvar işleme, menfez işleri, alt yapı yapımı devam eden işlerimiz" diye konuştu. 
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu önderliğinde, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yeniay'ın kontrolünde içme suyu arıtma tesisinin yapımına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Arazi kamulaştırma işlemi tamamlanan tesisin yapımı bir ay önce başladı. Başkan Görgülüoğlu, beraberinde Başkan Yardımcısı Yeniay  ve belediyenin ilgili kurum müdürleri ve yüklenici firmanın sahibi Zeki Erdoğan ve ortakları Ahmet Aktaş, Tekin Tok, şantiye şefi Niyazi Kurt ile birlikte çalışmaları yerinde incelediler. Arıtma tesisinin yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Görgülüoğlu, yüklenici firmanın yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Başkan Görgülüoğlu yaptığı açıklamada, "Eski içme suyu arıtma tesisimiz yetersiz. Yeni yapacağımız arıtma tesisimizle inşallah vatandaşlarımızı damacana suya teslim etmeyeceğiz. Alınan  araziyi kamulaştırdık ve bu kamulaştırma bedellerini Ziraat Bankasına yatırdık. Hedefimiz en kısa zamanda  bu tesisi işletmeye alacağız" dedi.

Başkan Yardımcısı Yeniay ise, "İçme suyu arıtma tesisimiz, konvansiyonel son teknoloji ürünü bir arıtma tesisimiz olacak. 10 bin nüfusun suyunu arıtacak bir kapasiteyle çalışacak. Bu tesisin bitmesiyle birlikte, Piraziz gerçekten bölgesinde en güçlü içme suyu altyapısına sahip ilçe olacak. Ayrıca  belediye olarak yol betonlama, taş duvar işleme, menfez işleri, alt yapı yapımı devam eden işlerimiz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.