Piraziz’den örnek bir davranış daha

SİYASET 09.04.2020 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3451+ kez okundu.
 

Piraziz’den örnek bir davranış daha

Türkiye’nin en büyük gündemi haline gelen bugüne kadar 812 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs nedeniyle Piraziz Belediyesi tarafından önemli tedbirler alınmaya devam ediyor. Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun talimatları doğrultusunda, ilçe pazar yerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. Piraziz Belediyesi daha öncede ilçede bulunan bankamatiklere dezenfektanlar yerleştirerek vatandaşlara tarafından takdir toplamıştı.

Türkiye’nin en büyük gündemi haline gelen bugüne kadar 812 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs nedeniyle Piraziz Belediyesi tarafından önemli tedbirler alınmaya devam ediyor.

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun talimatları doğrultusunda, ilçe pazar yerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriliyor. Piraziz Belediyesi daha öncede ilçede bulunan bankamatiklere dezenfektanlar yerleştirerek vatandaşlara tarafından takdir toplamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.