“Piraziz halkı İYİ’ye layık”

05.02.2018 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3351+ kez okundu.
 

“Piraziz halkı İYİ’ye layık”

İYİ Parti Piraziz ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada,
Piraziz ilçesinde kapanan kurumları geri getireceğiz sözü veren Giresun İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, ilçenin, 17 yıl süren AK Parti İktidarında ekonomik ve sosyal anlamda tarihinin çok gerisine gittiğini ve bu durumun İYİ Parti döneminde değişeceğini, sevimli bir ilçe olan Piraziz ve ilçe halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.   İYİ Parti iktidarında, ilimiz ve tüm ülkemizde hak ve adaletin sağlanacağını vurgulayan Yüksel, korku imparatorluğunun artık yıkılmak üzere olduğunu özelikle vurgularken, “ Korkmuyoruz, hak ve adalet için iktidara talibiz” sözleri ile yaptığı konuşması yoğun ilgi gördü ve  Piraziz halkından tam not aldığı gözlendi. İYİ Parti Piraziz ilçe teşkilatının, 1 Şubat Perşembe günü yapılan resmi törenle açılışı gerçekleşti. Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emin Pekdemir’in yaptığı törene ilçe haklı ve partililer yoğun ilgi gösterdi. İktidar ve ana muhalefet partisi mensuplarının da katıldığı gözlenen açılışta konuşma yapan Pekdemir, il başkanını konuşması için kürsüye davet ederken; öncelikle bir söz almak istediğini belirtti. Piraziz ilçesinde, işsizlik başta olmak üzere birçok sorundan kaynaklanan gerekçeler ile nüfus kaybı olduğu ve bu duruma bağlı olarak ilçede başta Adliye Sarayı olmak üzere birçok kurumun kapandığını ve İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel’den, İYİ Partinin iktidar olması durumunda bu konuda destek beklediklerini dile getiren Pekdemir, ilçenin artık bu makûs talihinin değişmesinin vakti geldiğini sözlerine ekledi. 
İYİ Parti Piraziz ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada,

Piraziz ilçesinde kapanan kurumları geri getireceğiz sözü veren Giresun İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, ilçenin, 17 yıl süren AK Parti İktidarında ekonomik ve sosyal anlamda tarihinin çok gerisine gittiğini ve bu durumun İYİ Parti döneminde değişeceğini, sevimli bir ilçe olan Piraziz ve ilçe halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

  İYİ Parti iktidarında, ilimiz ve tüm ülkemizde hak ve adaletin sağlanacağını vurgulayan Yüksel, korku imparatorluğunun artık yıkılmak üzere olduğunu özelikle vurgularken, “ Korkmuyoruz, hak ve adalet için iktidara talibiz” sözleri ile yaptığı konuşması yoğun ilgi gördü ve  Piraziz halkından tam not aldığı gözlendi.

İYİ Parti Piraziz ilçe teşkilatının, 1 Şubat Perşembe günü yapılan resmi törenle açılışı gerçekleşti. Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emin Pekdemir’in yaptığı törene ilçe haklı ve partililer yoğun ilgi gösterdi. İktidar ve ana muhalefet partisi mensuplarının da katıldığı gözlenen açılışta konuşma yapan Pekdemir, il başkanını konuşması için kürsüye davet ederken; öncelikle bir söz almak istediğini belirtti.

Piraziz ilçesinde, işsizlik başta olmak üzere birçok sorundan kaynaklanan gerekçeler ile nüfus kaybı olduğu ve bu duruma bağlı olarak ilçede başta Adliye Sarayı olmak üzere birçok kurumun kapandığını ve İl Başkanı Avukat Ünzile Yüksel’den, İYİ Partinin iktidar olması durumunda bu konuda destek beklediklerini dile getiren Pekdemir, ilçenin artık bu makûs talihinin değişmesinin vakti geldiğini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.