Piraziz’li öğrencilere kitaplarını tanıttı

GÜNDEM 02.01.2020 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3829+ kez okundu.
 

Piraziz’li öğrencilere kitaplarını tanıttı

Çocuklara okuma alışkanlığı ve kültürü kazandırmak için ana dil öğretiminin en etkili kaynağı olan çocuk edebiyatının yazarı İsmail Güçtaş Piraziz’li öğrencilerle bir araya geldi.
Hiç şüphesiz bir ülkede okur yetiştirmenin temel ölçütünün ana dil öğretimi olduğunu ve Ana dil öğretiminin en etkili kaynağının ise çocuk edebiyatı olduğunu belirten Güçtaş, bu alanda kitaplar yazarak, çocuklarla buluşturuyor. Güçtaş kendi çocukluklarında başladıkları kitap okuma serüvenlerini öğrencilerle paylaşıp bu yolda ışık tutacak önerilerde bulunarak, çocukların kitap okuma serüvenleri, yazar olma yolundaki gayret ve çabaları hakkında çeşitli soruları da cevapladı. Çocuklar, yazar İsmail Güçtaş’ı büyük bir coşku ve ilgiyle karşılarken, gün boyunca süren programlar sonrası öğrenciler yazara kitaplarını imzalattılar.  
Çocuklara okuma alışkanlığı ve kültürü kazandırmak için ana dil öğretiminin en etkili kaynağı olan çocuk edebiyatının yazarı İsmail Güçtaş Piraziz’li öğrencilerle bir araya geldi.

Hiç şüphesiz bir ülkede okur yetiştirmenin temel ölçütünün ana dil öğretimi olduğunu ve Ana dil öğretiminin en etkili kaynağının ise çocuk edebiyatı olduğunu belirten Güçtaş, bu alanda kitaplar yazarak, çocuklarla buluşturuyor. Güçtaş kendi çocukluklarında başladıkları kitap okuma serüvenlerini öğrencilerle paylaşıp bu yolda ışık tutacak önerilerde bulunarak, çocukların kitap okuma serüvenleri, yazar olma yolundaki gayret ve çabaları hakkında çeşitli soruları da cevapladı.

Çocuklar, yazar İsmail Güçtaş’ı büyük bir coşku ve ilgiyle karşılarken, gün boyunca süren programlar sonrası öğrenciler yazara kitaplarını imzalattılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.