Pirazizli gençler Atalarını unutmadı

GÜNDEM 06.01.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2788+ kez okundu.
 

Pirazizli gençler Atalarını unutmadı

Pirazizli Gençler, Sarıkamış Harekâtı'nın 105. yılında Allahuekber Dağı’na çıkarak, eksi 20 derece soğukta 90 bin şehidimizi saygıyla andılar.
Pirazizli Gençler ‘Allahuekber Dağı Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı’na katılarak 1914’te 90 bin askerimizin donarak şehit düştüğü -Allahuekber Dağı’ndaki şehitlerimize karşı vefa borcunu yerine getirdi. Allahuekber Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı’na katılan Pirazizli Gençler,  Kars- Sarıkamış’ta donarak hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak için gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Gidenler arasında yer alan Kafile Başkanı Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Allahuekber Dağı’nda manevi olarak büyük haz aldıklarını belirterek  “Atalarımızın, dedelerimizin bin türlü zorluklara nasıl katlandıklarına da şahit olduk. Biz üşütmez kıyafetler içinde üşürken, dedelerimizin eldivensiz, paltosuz, potinsiz çorapsız buralarda nasıl zorluklar içinde savaştıklarını birebir yaşadık. Şehitlik mertebesi en yüksek mertebe ama Allah bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu etkinliği düzenleyen gençlerimize destek olan Piraziz kaymakamız Muhammed Üsame Soysal, Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve Piraziz Ziraat Odası Başkanı Ünal Aşık’a teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.
Pirazizli Gençler, Sarıkamış Harekâtı'nın 105. yılında Allahuekber Dağı’na çıkarak, eksi 20 derece soğukta 90 bin şehidimizi saygıyla andılar.

Pirazizli Gençler ‘Allahuekber Dağı Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı’na katılarak 1914’te 90 bin askerimizin donarak şehit düştüğü -Allahuekber Dağı’ndaki şehitlerimize karşı vefa borcunu yerine getirdi.

Allahuekber Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı’na katılan Pirazizli Gençler,  Kars- Sarıkamış’ta donarak hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak için gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Gidenler arasında yer alan Kafile Başkanı Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Allahuekber Dağı’nda manevi olarak büyük haz aldıklarını belirterek  “Atalarımızın, dedelerimizin bin türlü zorluklara nasıl katlandıklarına da şahit olduk. Biz üşütmez kıyafetler içinde üşürken, dedelerimizin eldivensiz, paltosuz, potinsiz çorapsız buralarda nasıl zorluklar içinde savaştıklarını birebir yaşadık. Şehitlik mertebesi en yüksek mertebe ama Allah bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu etkinliği düzenleyen gençlerimize destek olan Piraziz kaymakamız Muhammed Üsame Soysal, Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve Piraziz Ziraat Odası Başkanı Ünal Aşık’a teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.