PİRAZİZSPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

SPOR 14.09.2020 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3634+ kez okundu.
 

PİRAZİZSPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni sezon için hedeflerini belirten Pirazizspor’un Başkanı Hakan Gülenç tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Büyük ihtimalle Kasım ayında başlayacak olan 2020-2021 sezonu için konuşan Giresun 1. Amatör Lig ekiplerinden Pirazizspor, yeni sezona hazır kıta olarak bekliyor. Başkan Gülenç, “Yeni sezon için en iyi şekilde takım oluşturacağız. Tek hedefimiz yeni sezona en iyi şekilde hazır olarak girmek.  Bu sene tek hedefimiz olduğundan dolayı bireysel olarak herkes oynamak isteyecek. Ama önemli olan takımın durumu. Tek hedefimiz şampiyonluk. Taraftara, camiaya ve bu ilçeye geçmişten bir borcumuz var. Her zaman bizi inanılmaz bir şeklide destekliyorlar. Bu sene taraftarımızın desteği ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz ve olacağımıza da eminiz” diye konuştu. 
Yeni sezon için hedeflerini belirten Pirazizspor’un Başkanı Hakan Gülenç tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Büyük ihtimalle Kasım ayında başlayacak olan 2020-2021 sezonu için konuşan Giresun 1. Amatör Lig ekiplerinden Pirazizspor, yeni sezona hazır kıta olarak bekliyor.

Başkan Gülenç, “Yeni sezon için en iyi şekilde takım oluşturacağız. Tek hedefimiz yeni sezona en iyi şekilde hazır olarak girmek.  Bu sene tek hedefimiz olduğundan dolayı bireysel olarak herkes oynamak isteyecek. Ama önemli olan takımın durumu. Tek hedefimiz şampiyonluk. Taraftara, camiaya ve bu ilçeye geçmişten bir borcumuz var. Her zaman bizi inanılmaz bir şeklide destekliyorlar. Bu sene taraftarımızın desteği ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz ve olacağımıza da eminiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.