PLANLI KENTLEŞMENİN ÖNÜ AÇILIYOR

GÜNDEM 17.09.2020 - 13:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3726+ kez okundu.
 

PLANLI KENTLEŞMENİN ÖNÜ AÇILIYOR

Giresun Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen şehrimizde planlı kentleşmenin de önünü açıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama dâhilinde yeni imar yolları açarak ulaşım ağını daha sağlıklı ve daha akıcı bir hale getiriyor. Bu kapsamda Küçükköy Mahallesi’nde, Aksu Mahallesi Konakyanı mevkii Bahar Sokak’ta ve Çıtlakkale Mahallesi Yaprak Sokak’ta yeni yol açım ve düzenleme çalışması yapıyor. Küçükköy Mahallesi’ndeki imar yolu açma çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Giresun’un vizyon projelerle geliştiğini belirterek, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Yeni yaşam alanlarında kolaylık sağlamak için yeni yollar açıyoruz. Şehrimize yeni yollar kazandırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesine de katkı sunmuş oluyoruz” dedi.
Giresun Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen şehrimizde planlı kentleşmenin de önünü açıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama dâhilinde yeni imar yolları açarak ulaşım ağını daha sağlıklı ve daha akıcı bir hale getiriyor.

Bu kapsamda Küçükköy Mahallesi’nde, Aksu Mahallesi Konakyanı mevkii Bahar Sokak’ta ve Çıtlakkale Mahallesi Yaprak Sokak’ta yeni yol açım ve düzenleme çalışması yapıyor.

Küçükköy Mahallesi’ndeki imar yolu açma çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Giresun’un vizyon projelerle geliştiğini belirterek, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla gideriyoruz. Yeni yaşam alanlarında kolaylık sağlamak için yeni yollar açıyoruz. Şehrimize yeni yollar kazandırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesine de katkı sunmuş oluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.