Polisin şehit olduğu kazanın davası başladı

GÜNDEM 20.05.2019 - 09:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2808+ kez okundu.
 

Polisin şehit olduğu kazanın davası başladı

Giresun'un Bulancak ilçesinde yol uygulaması sırasında çarptığı iki polis memurundan birinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına sebep olan sürücünün yargılanmasına başlandı.
Giresun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, 25 Kasım 2018'de otomobille çarptığı polis memurları İmdat Berçin'in şehadetine, Ferhat Çarlı'nın yaralanmasına yol açan tutuklu sanık Emre K. ile şehit polisin yakınları hazır bulundu.  Duruşmada, Emre K'nin ilk ifadesi alınırken bazı tanıklar da dinlendi.  Mahkeme heyeti, sanık Emre K'nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı eksikliklerin giderilmesi ve başka tanıkların dinlenmesi için 12 Temmuz'a erteledi. Giresun'un Bulancak ilçesinde kara yolunda gerçekleştirilen uygulama sırasında çarptığı iki polis memurundan birinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına sebep olan sürücü Emre K. hakkında "olası kastla öldürme-olası kastla silahla basit yaralama" suçlamasıyla dava açılmıştı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde yol uygulaması sırasında çarptığı iki polis memurundan birinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına sebep olan sürücünün yargılanmasına başlandı.

Giresun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, 25 Kasım 2018'de otomobille çarptığı polis memurları İmdat Berçin'in şehadetine, Ferhat Çarlı'nın yaralanmasına yol açan tutuklu sanık Emre K. ile şehit polisin yakınları hazır bulundu. 

Duruşmada, Emre K'nin ilk ifadesi alınırken bazı tanıklar da dinlendi. 

Mahkeme heyeti, sanık Emre K'nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı eksikliklerin giderilmesi ve başka tanıkların dinlenmesi için 12 Temmuz'a erteledi.

Giresun'un Bulancak ilçesinde kara yolunda gerçekleştirilen uygulama sırasında çarptığı iki polis memurundan birinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına sebep olan sürücü Emre K. hakkında "olası kastla öldürme-olası kastla silahla basit yaralama" suçlamasıyla dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.