‘Rabbim Mehmetçiklerimizi korusun’

GÜNDEM 14.10.2019 - 08:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2647+ kez okundu.
 

‘Rabbim Mehmetçiklerimizi korusun’

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçikler için yayınladığı mesajda;
‘Suriye’nin kuzeyinde yuvalanmış terör odaklarına karşı Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı  Harekâtını gönülden destekliyoruz. Sınırlarımızı ve toprak bütünlüğümüzü korumak, Ülkemize yönelik terör  saldırılarını yok etmek, Suriyeli mültecilerin topraklarına geri dönüşünü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu harekâtın başarı ve zaferle sonuçlanmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Ülkemizin ve milletimizin bekası  için ölümü göze alan kahraman Mehmetçiklerimizi ve onları  doğurup büyüten anne ve babaları saygıyla minnetle selamlıyorum. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın. Rabbim Mehmetçiklerimizi korusun’ dedi.  
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçikler için yayınladığı mesajda;

‘Suriye’nin kuzeyinde yuvalanmış terör odaklarına karşı Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı  Harekâtını gönülden destekliyoruz. Sınırlarımızı ve toprak bütünlüğümüzü korumak, Ülkemize yönelik terör  saldırılarını yok etmek, Suriyeli mültecilerin topraklarına geri dönüşünü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu harekâtın başarı ve zaferle sonuçlanmasını Rabbimden niyaz ediyorum.


Ülkemizin ve milletimizin bekası  için ölümü göze alan kahraman Mehmetçiklerimizi ve onları  doğurup büyüten anne ve babaları saygıyla minnetle selamlıyorum. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın. Rabbim Mehmetçiklerimizi korusun’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.