RAMADA OTEL AÇILDI beylikdüzü lar

GÜNDEM 02.10.2017 - 14:19, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:28 4949+ kez okundu.
 

RAMADA OTEL AÇILDI beylikdüzü lar

Bulancaklı Girişimci İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu tarafından geçtiğimiz yıl Piraziz'de faaliyete geçirilen Grand Ravza Hotel, isim değişikliğine giderek Ramada Otel oldu.
Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu bulunan yeni ismiyle Ramada Otel, Organize Sanayi Bölgesine ve Ordu Giresun Havaalanına çok yakın bir konumda bulunuyor. 4 yıldızlı otelde 150 kişilik toplantı salonu da bulunurken, açık hava düğün salonu ile de bölge halkına hizmet veriyor. Piraziz’de bulunan Ordu ve Giresun’a 20 km eşit mesafede yer alan Ramada Otel’in Müdürlüğünü uzun yıllar Ordu Turizmine hizmet eden Dursun Aydın yürütüyor. Otelin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 
Bulancaklı Girişimci İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu tarafından geçtiğimiz yıl Piraziz'de faaliyete geçirilen Grand Ravza Hotel, isim değişikliğine giderek Ramada Otel oldu.

Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu bulunan yeni ismiyle Ramada Otel, Organize Sanayi Bölgesine ve Ordu Giresun Havaalanına çok yakın bir konumda bulunuyor. 4 yıldızlı otelde 150 kişilik toplantı salonu da bulunurken, açık hava düğün salonu ile de bölge halkına hizmet veriyor.

Piraziz’de bulunan Ordu ve Giresun’a 20 km eşit mesafede yer alan Ramada Otel’in Müdürlüğünü uzun yıllar Ordu Turizmine hizmet eden Dursun Aydın yürütüyor. Otelin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.