Raziye Çanka vefat etti

VEFAT 27.02.2020 - 09:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4346+ kez okundu.
 

Raziye Çanka vefat etti

Bulancak eski esnaflarından merhum berber Nazmi Çanka'nın eşi Raziye Çanka vefat etti.
Yıldız Ofset Matbaa ustalarından Cengiz Utku'nun teyzesi, Merhum berber İbrahim Aşar, Hacı Turgut Aşar, merhum Aliye Coşkun ve Hatice Utku'nun ablaları, Sevgi, Aysel, Ayşe, İlkay, Muammer, Mesut, Mehmet, Ercan ve Süha Çanka'nın anneleri, Celalettin Coşkun, Metin Kandemir, Çetin Çakar, Mustafa Menevşe'nin kayınvalideleri Raziye Çanka'nın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.  Çanka'nın cenazesi bugün Saraçlı Mahallesi Stadyum Caddesindeki kız kardeşinin evinden alınarak İkindi namazına müteakip Bulancak Eski Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Yeni mezarlıkta toprağa verilecek. Merhumeye Allah'tannrahmet kederli ailesşne başsağlığı dileriz.
Bulancak eski esnaflarından merhum berber Nazmi Çanka'nın eşi Raziye Çanka vefat etti.

Yıldız Ofset Matbaa ustalarından Cengiz Utku'nun teyzesi, Merhum berber İbrahim Aşar, Hacı Turgut Aşar, merhum Aliye Coşkun ve Hatice Utku'nun ablaları, Sevgi, Aysel, Ayşe, İlkay, Muammer, Mesut, Mehmet, Ercan ve Süha Çanka'nın anneleri, Celalettin Coşkun, Metin Kandemir, Çetin Çakar, Mustafa Menevşe'nin kayınvalideleri Raziye Çanka'nın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 

Çanka'nın cenazesi bugün Saraçlı Mahallesi Stadyum Caddesindeki kız kardeşinin evinden alınarak İkindi namazına müteakip Bulancak Eski Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Yeni mezarlıkta toprağa verilecek. Merhumeye Allah'tannrahmet kederli ailesşne başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.