Rektör Coşkun'dan hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 27.07.2017 - 14:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2606+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun'dan hayırlı olsun ziyareti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,
  ...geçtiğimiz gün açıklanan jandarma terfi ve tayin kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesine yükselen il Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla yayınlanan kararname ile Giresun İl Jandarma Komutanı iken Tuğgeneral olan Sayın Ersoy,  (TEM) Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevine getirildi.   Ziyarette, Ersoy’u tebrik eden Rektör Coşkun, ülkenin yaşadığı bu zor günlerde kendisinin çok önemli bir göreve atandığını belirterek, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,

 

...geçtiğimiz gün açıklanan jandarma terfi ve tayin kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesine yükselen il Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy’u makamında ziyaret ederek tebrik etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla yayınlanan kararname ile Giresun İl Jandarma Komutanı iken Tuğgeneral olan Sayın Ersoy,  (TEM) Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevine getirildi.  

Ziyarette, Ersoy’u tebrik eden Rektör Coşkun, ülkenin yaşadığı bu zor günlerde kendisinin çok önemli bir göreve atandığını belirterek, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.