Rektör Coşkun’dan kutlama

GÜNDEM 13.06.2018 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3146+ kez okundu.
 

Rektör Coşkun’dan kutlama

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,
“Yüce dinimiz İslam, servet, zaman ve mekan bağlamında fert ve toplumları inanç, ibadet, ahlak ve sosyal içerikli ibadet kurallarıyla disipline etmeyi amaçlamaktadır. Şüphesiz, bunlardan en önemlilerinden birisi de; içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin de bulunduğu Kur’an ve oruç ayı Ramazan ayıdır” dedi. Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Rektör Coşkun, “Yüce Allah (cc); bir ay süreyle zorlu şartlar altında tutulan oruç ve yapılan diğer önemli ibadetlerin ardından insanların topluca neşelenmelerini ve birlikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla mükafat olarak 3 günlük FITR yani İFTAR (oruç açma, serbest kalma) bayramını bahşetmiştir. Birlik, beraberlik, fedakarlık ve diğerkamlık duygularının en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayının ardından bizlere lütfedilmiş olan Ramazan Bayramının; milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını  diler, akademik, idari ve diğer çalışanlarımız başta olmak üzere bütün milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederim” diye konuştu. 
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,

“Yüce dinimiz İslam, servet, zaman ve mekan bağlamında fert ve toplumları inanç, ibadet, ahlak ve sosyal içerikli ibadet kurallarıyla disipline etmeyi amaçlamaktadır. Şüphesiz, bunlardan en önemlilerinden birisi de; içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin de bulunduğu Kur’an ve oruç ayı Ramazan ayıdır” dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Rektör Coşkun, “Yüce Allah (cc); bir ay süreyle zorlu şartlar altında tutulan oruç ve yapılan diğer önemli ibadetlerin ardından insanların topluca neşelenmelerini ve birlikte hareket etmelerini sağlamak amacıyla mükafat olarak 3 günlük FITR yani İFTAR (oruç açma, serbest kalma) bayramını bahşetmiştir. Birlik, beraberlik, fedakarlık ve diğerkamlık duygularının en güzel şekilde yaşandığı Ramazan ayının ardından bizlere lütfedilmiş olan Ramazan Bayramının; milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını  diler, akademik, idari ve diğer çalışanlarımız başta olmak üzere bütün milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.