SIBIÇ, GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

GÜNDEM 10.01.2019 - 18:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2495+ kez okundu.
 

SIBIÇ, GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

'Bulancak'ın gülen yüzü' olarak herkesin gönlünde taht kuran CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç, 7'den 70'e kadar her kesimden herkesin sevgisine mazhar oluyor.
‘Bulancak'ın gülen yüzü’ olarak herkesin gönlünde taht kuran CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç, adaylığının açıklandığı günden beri sahalardan geri gelmiyor. Dün olduğu gibi bugün de sürekli halkın içinde olarak 'Seni seviyorum Bulancak' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlar arasında ayrım yapmaksızın 7'den 70'e kadar her kesimden herkesin sevgisine mazhar olan Sıbıç, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor.  SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ Aynı zamanda partisinin belediye meclis üyesi olan Sıbıç, “Belediyecilik sadece yol, park, kanalizasyon ve altyapı yapan kurum değildir. Bizim için belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik halkın içinde, halkla diyalog halinde olmaktır. Ben de gece gündüz demeden bu zamana kadar olduğu gibi ilçenin her noktasında daima insanların içinde oluyorum” dedi. ‘31 Mart seçimlerinde hemşerilerimizin teveccühüyle Bulancak’ta sandıktan zaferle çıkacağız’ diyen Sıbıç, belediyecilik anlayışının vatandaş odaklı olacağını kaydederek, “Bulancak'ı halkımızla birlikte ortak akılla yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.  
'Bulancak'ın gülen yüzü' olarak herkesin gönlünde taht kuran CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç, 7'den 70'e kadar her kesimden herkesin sevgisine mazhar oluyor.

‘Bulancak'ın gülen yüzü’ olarak herkesin gönlünde taht kuran CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç, adaylığının açıklandığı günden beri sahalardan geri gelmiyor.

Dün olduğu gibi bugün de sürekli halkın içinde olarak 'Seni seviyorum Bulancak' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlar arasında ayrım yapmaksızın 7'den 70'e kadar her kesimden herkesin sevgisine mazhar olan Sıbıç, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. 
SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
Aynı zamanda partisinin belediye meclis üyesi olan Sıbıç, “Belediyecilik sadece yol, park, kanalizasyon ve altyapı yapan kurum değildir. Bizim için belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik halkın içinde, halkla diyalog halinde olmaktır. Ben de gece gündüz demeden bu zamana kadar olduğu gibi ilçenin her noktasında daima insanların içinde oluyorum” dedi.

‘31 Mart seçimlerinde hemşerilerimizin teveccühüyle Bulancak’ta sandıktan zaferle çıkacağız’ diyen Sıbıç, belediyecilik anlayışının vatandaş odaklı olacağını kaydederek, “Bulancak'ı halkımızla birlikte ortak akılla yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.