SIBIÇ, İLK PROJESİNİ AÇIKLADI

SİYASET 28.02.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2663+ kez okundu.
 

SIBIÇ, İLK PROJESİNİ AÇIKLADI

Çarşamba günü parti binasında basın toplantısı yapan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, ilk projesini açıklayarak vatandaşlardan takdir topladı.
Projesini açıklarken mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ı da eleştiren Başkan Adayı Sıbıç, “Hani diyorlar ya bunlar 60-70 gündür geziyor bunların projesi yok diye. Bizim projelerimiz var. Bizim ilk projemiz işsizlik ve burada ki adaleti sağlamak. Geçen dönem onlarda modaydı, her ilin plakasına göre proje açıklıyorlardı. Bulancak’ta 28 tane proje açıklamışlardır. Bu projenin içinde tamamen gerçekleştirdikleri hiçbir şey yok. Yarım olarak yaptıkları 3 tane proje var” dedi. Bulancak’ın sosyal alanlara ve vatandaşların yaşadığı şehirde vakit geçirebilmesi için güzel bir projeye imza attıklarını ve göreve gelir gelmez belediyenin kendi imkanları ile bu projeyi hayata geçireceklerini kaydeden Sıbıç, “Pazarsuyu ve Bulancak Halk Plajını yeniden düzenliyoruz. Bu yaşam alanı içerisinde otoparklarımız, peyzaj ile yeşillendirilmiş alanlarımız, bunların hepsi Bulancak Belediyesinin, Bulancak işçisinin emeğiyle yapılacak. Bu emekte tüm Bulancaklıların birlikteliği ve katkısı olacak. Buralarda Bulancak Halk Plajı, sosyal tesisler, soyunma odaları, duş kabinleri ve cafeler Bulancaklıların hizmetinde olacak. Plajımızın batı tarafında ki küçük mendirekte balıkçılarımızın teknelerinin onarım ve bakım tesisi, yine küçük mendirekte gençlerimizin ve çocuklarımızın vakit geçireceği alanlar yer alacak. Büyük mendireğimizin en ucunda helikopter pisti yer alıyor. Burada da ağaçlandırmalar, balıkçı barınakları, kayıkhaneler, balıkçı kardeşlerimizin balıklarını istifleyeceği ve bekleyebileceği soğuk hava deposu yer alıyor. Ayrıca projemizde yöresel ürünlerimizin tanıtılıp satışının yapılacağı sergileme alanı bulunuyor. 2019 Mart ayından sonra ilk işimiz bu projeye başlamak olacak” diye konuştu.
Çarşamba günü parti binasında basın toplantısı yapan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, ilk projesini açıklayarak vatandaşlardan takdir topladı.

Projesini açıklarken mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ı da eleştiren Başkan Adayı Sıbıç, “Hani diyorlar ya bunlar 60-70 gündür geziyor bunların projesi yok diye. Bizim projelerimiz var. Bizim ilk projemiz işsizlik ve burada ki adaleti sağlamak. Geçen dönem onlarda modaydı, her ilin plakasına göre proje açıklıyorlardı. Bulancak’ta 28 tane proje açıklamışlardır. Bu projenin içinde tamamen gerçekleştirdikleri hiçbir şey yok. Yarım olarak yaptıkları 3 tane proje var” dedi.

Bulancak’ın sosyal alanlara ve vatandaşların yaşadığı şehirde vakit geçirebilmesi için güzel bir projeye imza attıklarını ve göreve gelir gelmez belediyenin kendi imkanları ile bu projeyi hayata geçireceklerini kaydeden Sıbıç, “Pazarsuyu ve Bulancak Halk Plajını yeniden düzenliyoruz. Bu yaşam alanı içerisinde otoparklarımız, peyzaj ile yeşillendirilmiş alanlarımız, bunların hepsi Bulancak Belediyesinin, Bulancak işçisinin emeğiyle yapılacak. Bu emekte tüm Bulancaklıların birlikteliği ve katkısı olacak. Buralarda Bulancak Halk Plajı, sosyal tesisler, soyunma odaları, duş kabinleri ve cafeler Bulancaklıların hizmetinde olacak. Plajımızın batı tarafında ki küçük mendirekte balıkçılarımızın teknelerinin onarım ve bakım tesisi, yine küçük mendirekte gençlerimizin ve çocuklarımızın vakit geçireceği alanlar yer alacak. Büyük mendireğimizin en ucunda helikopter pisti yer alıyor. Burada da ağaçlandırmalar, balıkçı barınakları, kayıkhaneler, balıkçı kardeşlerimizin balıklarını istifleyeceği ve bekleyebileceği soğuk hava deposu yer alıyor. Ayrıca projemizde yöresel ürünlerimizin tanıtılıp satışının yapılacağı sergileme alanı bulunuyor. 2019 Mart ayından sonra ilk işimiz bu projeye başlamak olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.