SIBIÇ, SORULARI CEVAPLADI

GÜNDEM 14.02.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2148+ kez okundu.
 

SIBIÇ, SORULARI CEVAPLADI

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, sosyal medyada canlı yayın yaparak büyük takdir topladı. Çarşamba akşamı Facebook ve İnstagram üzerinden canlı yayın yapan Sıbıç’ı yayın esnasında yaklaşık olarak 2 bin 500 kişi takip etti.
250’ye yakın vatandaştan soru alan Başkan Adayı Sıbıç, projesi olmadığı ve yanında kimse olmadığı sorularına da cevap vererek, “Bizim projelerimiz kağıt üzerinde değil, gerçek manada yapılabilecek projelerdir. Kısaca bahsedeyim, her mahallemize muhtar evleri ve bu muhtar evlerinde mahallemizde yaşayan 1 işsiz kardeşimize iş istihdamı sunacağız. Mahalle kreşleri açacağız, Balıkçı barınaklarına sahip çıkarak, yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Şehrimize yeni belediye binası ile birlikte geniş ve huzurlu bir meydan yapacağız. Çocuk parkları ve vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği sosyal alanlar yaratacağız. İskele başındaki işletmeleri şehrimize yakışır bir görüntüye kavuşturacağız. Daha çok projemiz var ama bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bir de diyorlar ki, ‘Bizim yanımızda kimse yokmuş’ Bakın kardeşim bizim yanımızda Bulancak halkı var, bizim yanımızda kalbi de gönlü de Bulancak için atan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız, esnaflarımız var. Bizim yanımızda bu memleket için dertlenen Bulancak sevdalısı insanlar var” dedi. Belediye Başkanı Yakar’ın belediyenin borcuyla ilgili yaptığı açıklama ile ilgili gelen sorulara da cevap veren Sıbıç, “Biz sayın Yakar’ı borçla ilgili Cumhuriyet Meydanına davet etmiştik. O zaman karşımızda çıkıp bunu açıklayamadı. Sonra dedi ki, sosyal medya da buna cevap vereceğini söyledi. Ama ne yazık ki, sonradan da çıkıp dedi ki, siz konuyu başka yerlere çekersiniz diye belirtti. Herkes bilir ki, muhasebe evrakları A4 kağıdı üzerinde kendi dolduğunuz bilgilerle olmaz. Muhasebeden anlayanlar bilirler ki, bu belge dedikleri kağıt parçası kendi kendilerine yazdıkları bir evraktır. Belediyenin hesaplarında Beton AŞ’nin borçları yer almıyor. Sayın Yakar, bizleri yalancılıkla suçluyor ya biz diyoruz ki Bulancak halkının oylarıyla Başkan seçilen bir kişiye biz yalancı diyemeyiz. Ama o bize istediği gibi iftira atabilir” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, sosyal medyada canlı yayın yaparak büyük takdir topladı. Çarşamba akşamı Facebook ve İnstagram üzerinden canlı yayın yapan Sıbıç’ı yayın esnasında yaklaşık olarak 2 bin 500 kişi takip etti.

250’ye yakın vatandaştan soru alan Başkan Adayı Sıbıç, projesi olmadığı ve yanında kimse olmadığı sorularına da cevap vererek, “Bizim projelerimiz kağıt üzerinde değil, gerçek manada yapılabilecek projelerdir. Kısaca bahsedeyim, her mahallemize muhtar evleri ve bu muhtar evlerinde mahallemizde yaşayan 1 işsiz kardeşimize iş istihdamı sunacağız. Mahalle kreşleri açacağız, Balıkçı barınaklarına sahip çıkarak, yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Şehrimize yeni belediye binası ile birlikte geniş ve huzurlu bir meydan yapacağız. Çocuk parkları ve vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği sosyal alanlar yaratacağız. İskele başındaki işletmeleri şehrimize yakışır bir görüntüye kavuşturacağız. Daha çok projemiz var ama bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bir de diyorlar ki, ‘Bizim yanımızda kimse yokmuş’ Bakın kardeşim bizim yanımızda Bulancak halkı var, bizim yanımızda kalbi de gönlü de Bulancak için atan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız, esnaflarımız var. Bizim yanımızda bu memleket için dertlenen Bulancak sevdalısı insanlar var” dedi.

Belediye Başkanı Yakar’ın belediyenin borcuyla ilgili yaptığı açıklama ile ilgili gelen sorulara da cevap veren Sıbıç, “Biz sayın Yakar’ı borçla ilgili Cumhuriyet Meydanına davet etmiştik. O zaman karşımızda çıkıp bunu açıklayamadı. Sonra dedi ki, sosyal medya da buna cevap vereceğini söyledi. Ama ne yazık ki, sonradan da çıkıp dedi ki, siz konuyu başka yerlere çekersiniz diye belirtti. Herkes bilir ki, muhasebe evrakları A4 kağıdı üzerinde kendi dolduğunuz bilgilerle olmaz. Muhasebeden anlayanlar bilirler ki, bu belge dedikleri kağıt parçası kendi kendilerine yazdıkları bir evraktır. Belediyenin hesaplarında Beton AŞ’nin borçları yer almıyor. Sayın Yakar, bizleri yalancılıkla suçluyor ya biz diyoruz ki Bulancak halkının oylarıyla Başkan seçilen bir kişiye biz yalancı diyemeyiz. Ama o bize istediği gibi iftira atabilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.