SIBIÇ, TV’YE DEĞİL MEYDANA DAVET ETTİ

SİYASET 18.10.2018 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2936+ kez okundu.
 

SIBIÇ, TV’YE DEĞİL MEYDANA DAVET ETTİ

Sıbıç, Sosyal Medya’da kendisini tartışmaya ve Bulancak halkında özür dilemeye çağıran Başkan Yakar’ı a4 kağıdıyla değil gerçek bilançolarla tartışmaya davet etti.
CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın ‘Hodri Meydan’ çağrısına cevap vererek, sosyal medyaya da değil Cumhuriyet Meydanında tartışmaya hazır olduğunu söyledi. Başkan Adayı Sıbıç, “11 bin Bulancaklının oyuyla Bulancak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Recep Yakar’a oy veren ve vermeyen Bulancak halkına olan saygım ve sevgimden dolayı asla ‘yalancı’ kelimesini yakıştıramam. Fakat o oturduğu makamdan aldığı güçle bize yalancı ibaresini yakıştırmayı layık görmüş. Benim sayın Yakar’a sorduğum sorular içerisinde Belediyenin borcu ve Bulancak halkına ait olup Bulancak Belediyesinin uhdesinde bulunan gayrimenkullerin satışından elde edilen gelirin nereye harcandığı soruları mevcuttur. Neden bunlara cevap vermek yerine gerçeği yansıtmayan ve birçok kalemin saklandığı bir a4 kağıdına şablon hazırlattın. Deseydiniz ki, ‘Ben SSK borcuna karşılık bugünkü piyasa değeri 15 Milyon TL. olan eski Kadınlar Pazarı’nın yerini 5 Milyon TL borca karşılık verdim’ o zaman belki inanırdık. Fakat, siz hala SSK’ya 807 Bin TL borcunuz olduğunu belgelemişsiniz ve beni yalancılıkla suçlamışsınız. Belediyenin akaryakıt borcuna karşılık kaç dükkanı kaç TL’ye devrettiniz. Beni yalancılıkla suçlarken, 2014 seçimleri öncesi Bulancak halkına açıklamış olduğunuz 28 projenin kaçını gerçekleştirdiniz. Önce bunu açıklayın sonra beni suçlayın… Ben burada sizi suçlamıyorum, çünkü Bulancak Belediyesinin tüm imkanlarını Bulancak halkı için değil etrafınızdaki sayılı isimleri rahat ve huzura kavuşturmak için kullandınız. Birde Belediye Meclis toplantısında benim için demişsiniz ki, ‘Sen de çık 80 değil 60 milyon deyin’ dediğimi söylemişsiniz. Evet doğrudur, o gün dağıttınız bilançoda yüzde 100’ü belediyeye ait olan Beton A.Ş.’nin borçları ile birlikte borcunuzun 60 milyon olduğunu kabul etmişken, bugün 32 milyon borcumuz var demeyi de Bulancak halkının takdirine bırakıyorum. Ben sizi yine Meydanda Bulancak halkının önünde tartışmaya davet ediyorum ama siz illaki Sosyal Medya’da konuşacağız diyorsanız da yerini ve zamanını bildirin oraya da çıkalım” diye konuştu.
Sıbıç, Sosyal Medya’da kendisini tartışmaya ve Bulancak halkında özür dilemeye çağıran Başkan Yakar’ı a4 kağıdıyla değil gerçek bilançolarla tartışmaya davet etti.

CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın ‘Hodri Meydan’ çağrısına cevap vererek, sosyal medyaya da değil Cumhuriyet Meydanında tartışmaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Sıbıç, “11 bin Bulancaklının oyuyla Bulancak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Recep Yakar’a oy veren ve vermeyen Bulancak halkına olan saygım ve sevgimden dolayı asla ‘yalancı’ kelimesini yakıştıramam. Fakat o oturduğu makamdan aldığı güçle bize yalancı ibaresini yakıştırmayı layık görmüş. Benim sayın Yakar’a sorduğum sorular içerisinde Belediyenin borcu ve Bulancak halkına ait olup Bulancak Belediyesinin uhdesinde bulunan gayrimenkullerin satışından elde edilen gelirin nereye harcandığı soruları mevcuttur. Neden bunlara cevap vermek yerine gerçeği yansıtmayan ve birçok kalemin saklandığı bir a4 kağıdına şablon hazırlattın. Deseydiniz ki, ‘Ben SSK borcuna karşılık bugünkü piyasa değeri 15 Milyon TL. olan eski Kadınlar Pazarı’nın yerini 5 Milyon TL borca karşılık verdim’ o zaman belki inanırdık. Fakat, siz hala SSK’ya 807 Bin TL borcunuz olduğunu belgelemişsiniz ve beni yalancılıkla suçlamışsınız. Belediyenin akaryakıt borcuna karşılık kaç dükkanı kaç TL’ye devrettiniz. Beni yalancılıkla suçlarken, 2014 seçimleri öncesi Bulancak halkına açıklamış olduğunuz 28 projenin kaçını gerçekleştirdiniz. Önce bunu açıklayın sonra beni suçlayın… Ben burada sizi suçlamıyorum, çünkü Bulancak Belediyesinin tüm imkanlarını Bulancak halkı için değil etrafınızdaki sayılı isimleri rahat ve huzura kavuşturmak için kullandınız. Birde Belediye Meclis toplantısında benim için demişsiniz ki, ‘Sen de çık 80 değil 60 milyon deyin’ dediğimi söylemişsiniz. Evet doğrudur, o gün dağıttınız bilançoda yüzde 100’ü belediyeye ait olan Beton A.Ş.’nin borçları ile birlikte borcunuzun 60 milyon olduğunu kabul etmişken, bugün 32 milyon borcumuz var demeyi de Bulancak halkının takdirine bırakıyorum. Ben sizi yine Meydanda Bulancak halkının önünde tartışmaya davet ediyorum ama siz illaki Sosyal Medya’da konuşacağız diyorsanız da yerini ve zamanını bildirin oraya da çıkalım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.