SAADET PARTİSİ, GİRESUNLULARDAN ÖZÜR DİLEDİ

SİYASET 12.10.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3141+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ, GİRESUNLULARDAN ÖZÜR DİLEDİ

7. Olağan İl Kongresi yapılan Saadet Partisi Mevcut İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Giresunlulardan özür diledi.
Tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden il başkanı seçilen Bektaş, konuşmasına Giresunlulardan özür dileyerek başladı. Başkan Bektaş konuşmasında, “İlimizin sorunlarına değinecek olursak, şunu ifade etmek isterim ki öncelikle hepinizden ve bütün Giresun’dan özür diliyorum. Neden diye soracak olursanız; Giresun’da kapatılan fabrikalar için, Bitmek bilmeyen yollar için, Değerini bilemediğimiz fındığımız için, Dereli’de sel felaketine sebep olan köprü için, Doğankent yolunda can kaybına sebebiyet veren menfez için, Çarpık yapılaşmaya engel olamadığımız için, Güney çevre yolu yapılamadığından dolayı denize sıfır yaşayan memleketimizde sahil yürüyüşünde denizi göremediğimiz için, Derelerimizi hunharca katleden HES’lere müdahale edemediğimiz için, Talan edilmiş ve edilmekte olan kamu kurumları için, Giresunsporumuzu layık olduğu süper lige çıkaramadığımız için, Torpili olmadığı için İşkur kapılarında iş bekleyen işsiz kardeşlerim için, Tablet ve interneti olmadığı için anayasal hakkı olan eğitim fırsatından yararlanamayan geleceğimiz sizlerden de özür diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız kimseden özür dilemek zorunda kalmadığımız Yaşanabilir Giresun İçin elele, hep birlikte bu mücadelemizi beraber devam ettireceğiz” dedi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım, Trabzon ve Ordu İl başkanları, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.    
7. Olağan İl Kongresi yapılan Saadet Partisi Mevcut İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Giresunlulardan özür diledi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden il başkanı seçilen Bektaş, konuşmasına Giresunlulardan özür dileyerek başladı. Başkan Bektaş konuşmasında, “İlimizin sorunlarına değinecek olursak, şunu ifade etmek isterim ki öncelikle hepinizden ve bütün Giresun’dan özür diliyorum. Neden diye soracak olursanız; Giresun’da kapatılan fabrikalar için, Bitmek bilmeyen yollar için, Değerini bilemediğimiz fındığımız için, Dereli’de sel felaketine sebep olan köprü için, Doğankent yolunda can kaybına sebebiyet veren menfez için, Çarpık yapılaşmaya engel olamadığımız için, Güney çevre yolu yapılamadığından dolayı denize sıfır yaşayan memleketimizde sahil yürüyüşünde denizi göremediğimiz için, Derelerimizi hunharca katleden HES’lere müdahale edemediğimiz için, Talan edilmiş ve edilmekte olan kamu kurumları için, Giresunsporumuzu layık olduğu süper lige çıkaramadığımız için, Torpili olmadığı için İşkur kapılarında iş bekleyen işsiz kardeşlerim için, Tablet ve interneti olmadığı için anayasal hakkı olan eğitim fırsatından yararlanamayan geleceğimiz sizlerden de özür diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız kimseden özür dilemek zorunda kalmadığımız Yaşanabilir Giresun İçin elele, hep birlikte bu mücadelemizi beraber devam ettireceğiz” dedi.

Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım, Trabzon ve Ordu İl başkanları, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.