Saadetli Gençler Belediyesine Sahip Çıkıyor!

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2316+ kez okundu.
 

Saadetli Gençler Belediyesine Sahip Çıkıyor!

Saadet Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Pekdemir, “Bilgi, beceri ve yeteneklerini maddi bir kazanç beklemeksizin belediye hizmetleri ve en önemlisi de bu vatan için harcayacak olan gönüllüler olarak bugün Giresun’umuzun Çanakçı İlçesindeyiz.
Doğu Karadeniz’de ki İllerimizin Gençlik Kolları ile beraber bugün burada Gönüllü hizmet için toplandık” dedi. Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun ve Giresun İllerimiz başta olmak üzere, Türkiye'yi temsilen yapmış oldukları ‘Gönüllü Belediyecilik’ adlı projeye hizmet etmek ve Türkiye'ye bir ses duyurmak için bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Pekdemir, “Yerel yönetimler, vatandaşların demokratik eğitiminin gelişmesinde ve ulusal düzeyde demokrasinin kurumsallaşmasında elverişli imkanlar sunarlar. Çok farklı katılım modellerinin uygulamaya aktarılmasının amacı, yerel seçilmiş organlar ile yerel topluluk arasındaki ilişkinin sürekliliğini sağlamak ve bu sayede temsili demokrasinin açıklarını kapatmaktır. Diğer katılım yöntemleriyle beraber gönüllü katılım, yerel seçilmişlerle vatandaşları bir araya getiren birlikte yönetim anlayışının bir yansımasıdır. Bu çerçevede çalışmanın amacı, belediye kanununda yer alan gönüllü katılımın işlerliğini ortaya koymaktır. Vaka analizi yönteminin benimsendiği çalışmanın ilk bölümünde yerel düzeyde katılım olgusu ön plamda tutulmaktadır. İkinci bölümde gönüllü katılımın kuramsal ve hukuki durumu tespit edilmektedir. Son olarak üçüncü bölümde gönüllü katılımın Çanakçı Belediyesi örneğin de uygulama sonuçları değerlendirmesidir. Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak birlikten kuvvet doğar anlayışıyla bir araya geldik. Bu proje sayesiyle tüm halkımızı ve yöneticilerimizi yerel yönetimlerde daha iyi sonuçlar elde edebilmek, en önemlisi de en güzel hizmeti almak ve sunabilmek için milletle yönetimi kardeş olarak kavuşturmaya davet ediyoruz. Bu yapmış olduğumuz projemiz katılımcı belediyecilik anlayışına önem veren çok önemli faaliyettir. Hiç bir menfaat gütmeden organize ettiğimiz bu çalışmamız tüm belediyelere örnek olması temennisindeyiz. El ele vererek yaşadığımız kent için çok önemli hizmetlerde bulunabiliriz. Bizim yaşadığımız çevreyi başta hayatımızı düzeltmemiz veya daha güzel hale getirmemiz için hiç bir şeyin engel olmadığını iman varsa imkanımızın da olduğunu unutmamalıyız ve var gücümüzle güzel yarınlar için, memleketlerimiz, ülkemiz için çalışmalıyız. ‘Gönüllü Belediyecilik’ temalı projemizin gerçekleştirilmesin de emeği geçen başta Çanakçı Belediye Başkanımız Tuncay Kasım Bey'e, Giresun Saadet Partisi İl Gençlik Kolları olarak bizi yalnız bırakmayan Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun İl Gençlik Kolu Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Saadet Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Pekdemir, “Bilgi, beceri ve yeteneklerini maddi bir kazanç beklemeksizin belediye hizmetleri ve en önemlisi de bu vatan için harcayacak olan gönüllüler olarak bugün Giresun’umuzun Çanakçı İlçesindeyiz.

Doğu Karadeniz’de ki İllerimizin Gençlik Kolları ile beraber bugün burada Gönüllü hizmet için toplandık” dedi.

Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun ve Giresun İllerimiz başta olmak üzere, Türkiye'yi temsilen yapmış oldukları ‘Gönüllü Belediyecilik’ adlı projeye hizmet etmek ve Türkiye'ye bir ses duyurmak için bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Pekdemir, “Yerel yönetimler, vatandaşların demokratik eğitiminin gelişmesinde ve ulusal düzeyde demokrasinin kurumsallaşmasında elverişli imkanlar sunarlar. Çok farklı katılım modellerinin uygulamaya aktarılmasının amacı, yerel seçilmiş organlar ile yerel topluluk arasındaki ilişkinin sürekliliğini sağlamak ve bu sayede temsili demokrasinin açıklarını kapatmaktır. Diğer katılım yöntemleriyle beraber gönüllü katılım, yerel seçilmişlerle vatandaşları bir araya getiren birlikte yönetim anlayışının bir yansımasıdır. Bu çerçevede çalışmanın amacı, belediye kanununda yer alan gönüllü katılımın işlerliğini ortaya koymaktır. Vaka analizi yönteminin benimsendiği çalışmanın ilk bölümünde yerel düzeyde katılım olgusu ön plamda tutulmaktadır. İkinci bölümde gönüllü katılımın kuramsal ve hukuki durumu tespit edilmektedir. Son olarak üçüncü bölümde gönüllü katılımın Çanakçı Belediyesi örneğin de uygulama sonuçları değerlendirmesidir. Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak birlikten kuvvet doğar anlayışıyla bir araya geldik. Bu proje sayesiyle tüm halkımızı ve yöneticilerimizi yerel yönetimlerde daha iyi sonuçlar elde edebilmek, en önemlisi de en güzel hizmeti almak ve sunabilmek için milletle yönetimi kardeş olarak kavuşturmaya davet ediyoruz. Bu yapmış olduğumuz projemiz katılımcı belediyecilik anlayışına önem veren çok önemli faaliyettir. Hiç bir menfaat gütmeden organize ettiğimiz bu çalışmamız tüm belediyelere örnek olması temennisindeyiz. El ele vererek yaşadığımız kent için çok önemli hizmetlerde bulunabiliriz. Bizim yaşadığımız çevreyi başta hayatımızı düzeltmemiz veya daha güzel hale getirmemiz için hiç bir şeyin engel olmadığını iman varsa imkanımızın da olduğunu unutmamalıyız ve var gücümüzle güzel yarınlar için, memleketlerimiz, ülkemiz için çalışmalıyız. ‘Gönüllü Belediyecilik’ temalı projemizin gerçekleştirilmesin de emeği geçen başta Çanakçı Belediye Başkanımız Tuncay Kasım Bey'e, Giresun Saadet Partisi İl Gençlik Kolları olarak bizi yalnız bırakmayan Gümüşhane, Trabzon, Rize, Samsun İl Gençlik Kolu Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.